Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Türkiye genelinde sigorta yapma vaadiyle vatandaşların dolandırıldığı bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Bu kapsamda Kayseri merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonda 65 kişiyi 3 milyon 39 bin lira dolandırdıkları tespit edilen B.G.A. (25), A.Ü.G. (23), S.Ç. (18), B.Ü. (23) ve V.A. (24) yakalandı.

İstanbul Modern'deki "Yüzen Adalar" sergisini yaklaşık 2 milyon 750 bin kişi ziyaret etti
İstanbul Modern'deki "Yüzen Adalar" sergisini yaklaşık 2 milyon 750 bin kişi ziyaret etti
İçeriği Görüntüle

Şüphelilerin adreslerinde gerçekleştirilen aramalarda ise dolandırıcılık faaliyetlerinde kullanılan 1 arama yönlendirme cihazı, 1 ruhsatsız tabanca, 20 tabanca fişeği, 10 cep telefonu, 11 sim kart, 2 hard disk ve 1 dizüstü bilgisayar ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan B.G.A. (25), A.Ü.G. (23) ve S.Ç. (18) tutuklanırken B.Ü. (23) ve V.A. (24) adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: İHA - AA