EN BÜYÜK MÜCADELE ADALET UĞRUNA

“Türkiye, kadınları hayatın dışına iten demokrasi ayıbından kurtuldu. Bazı çevrelerin bu değişime ayak uyduramadığını görüyoruz. Belki biraz hazım problemi çekilecek ancak yeni Türkiye'yi herkes kabullenecek.” diyen Erdoğan, hâkim ve savcılara, “Mücadelenin en büyüğü adalet uğruna yapılandır. Adalet neferleri olarak siz bunun kalbindesiniz.” mesajı verdi.

Bakan Tunç'tan açıklama: Kovid düzenlemesi bir af değildir
Bakan Tunç'tan açıklama: Kovid düzenlemesi bir af değildir
İçeriği Görüntüle

DOSYALARIN KAPATILMA SÜRESİ KISALDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Adalet, devlet ve toplum düzenimizin miğferidir. Memlekette huzurun baştaşı adalettir. Geride bıraktığımız 23 yıl boyunca en büyük yatırımları, reformları bu alanda hayata geçirdik. Yargıda dosyaların kapatılma süresini kısalttık, Avrupa'yı geride bıraktık. Türkiye bu aşamaya büyük bir özveriyle gelmiştir.” şeklinde konuştu.

YARGIYI KENDİLERİ SİYASALLAŞTIRIYOR

Yargının doğal mecrasında işleyişine herkesin saygı duyması gerektiğini ifade eden Erdoğan, “Her fırsatta hâkim ve savcılara parmak sallayanların en büyük korkusu adalet önünde maskelerinin düşme endişesidir. Yargıya ‘siyasallaştı’ ithamında bulunanlar yargı mensuplarını tartışmaların içine çekerek yargıyı kendileri siyasallaştırıyor.” eleştirisinde bulundu.

3 Aralık Manşet

Muhabir: Dirilis Postasi