Afganistan yönetimi sözcüsü Zabihullah Mücahid, ABD merkezli X şirketinin sosyal medya platformundaki hesabından yaptığı açıklamada, "Kabil şehrinde patlama sesi duyuldu ancak kimsenin endişelenmesine gerek yok, her şey yolunda." ifadesini kullandı.
Mücahid, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü ve şimdiye kadar herhangi bir hasarın rapor edilmediğini belirtti.
Tolo News’in ABD merkezli X şirketinin sosyal medya platformundaki hesabından, Kabil’de şiddetli patlama ve insansız hava aracı (İHA) seslerinin duyulmasının ardından, kentin doğu kesimindeki Abdul Haq Kavşağı'nın trafiğe kapatıldığı aktarıldı.
Ayrıca Dawn gazetesinin ismi belirtilmeyen kaynaklara dayandırılan haberinde de Abdul Haq Meydanı bölgesinde bir Land Cruiser marka aracın vurulduğu bilgisine yer verildi.
Afganistan'ın başkenti Kabil'de patlama sesi duyuldu
Afganistan'ın başkenti Kabil'de patlama sesinin duyulduğu, olaya ilişkin soruşturmanın sürdüğü ve şu ana kadar herhangi bir hasarın tespit edilmediği bildirildi.
Muhabir: Nusret Odabaş
Yorumlar
Trend Haberler
Diriliş Postası Genel Yayın Yönetmeni Ersoy Dede, Bengü Türk ekranlarında gündemi değerlendirecek
Yargı mensupları için "Etik Kurulu" oluşturulacak
29 ilde FETÖ'ye yönelik operasyonlarda 63 şüpheli yakalandı
"Yatırım danışmanı" maskeli dolandırıcılık şebekesi çökertildi
Keçiören Belediye Başkanı CHP'den istifa etti
Türkiye nüfusu 86 milyon 92 bini geçti
BİYOMEDİKAL MALZEME ALIM İHALESİ
KARGO HİZMETİ ALINACAKTIR
SARF ALIM İHALESİ
BİNA ONARIMI YAPTIRILACAKTIR





