Spor

Aaron Lennon kimdir, kaç yaşında? Kayserispor Aaron Lennon transferini resmen açıkladı

Abone Ol

Kayserispor Başkanı Berna Gözdaşı son dakika yeni transferi açıkladı. Böylece Kayserispor, Aaron Lennon ile anlaşmaya vardığını duyurmuş oldu. Futbol severlerin yakından tanıdığı Aaron Lennon tranferi günün en çok konuşulan konularından biri oldu. Bu gelişmelerden itibaren Aaron Lennon kimdir, kaç yaşında, nereli? gibi sorulara yanıt aranmaya başladı. Tecrübeli oyuncu hakkında bilgiler haberimizde yer alıyor…

Kayserispor Aaron Lennon transferini resmen açıkladı

Yeni sezondan önce kadrosunu güçlendirmeyi sürdüren Kayserispor, yeni transferlerle gündeme gelmeye başladı. Kayserispor Başkanı Bena Gözbaşı, Aaron Lennon ile hafta sonu sözleşme imzalanacağını duyurdu.

Leeds United altyapısında yetişten İngiliz oyuncu daha önce Tottenham, Everton ve Bunley formasıyla boy göstermeye başladı. Kariyer hayatı boyunca 483 resmi müsabakaya çıkan Lennon, 40 golle takımlarına katkıda bulundu.

Aaron Lennon kimdir?

İngiltere A Milli Takım formasıyla da 15 müsabakada ter döken Lennon, gol kaydetmeyi başaramadı.

Aaron Justin Lennon (d. 16 Nisan 1987, Chapeltown, Leeds), İngiliz futbolcudur. En son Everton’da forma giymekteydi. 1.65 m’lik boyu ile şu anda Premier League’de forma giyen en kısa oyuncudur. Ayrıca dünyanIn en hızlı 3. oyuncusudur.

İngiltere millî takımındaki başarılarıyla birlikte Tottenham Hotspur’da son 247 maçta 26 gol atmıştır.