Televizyon

Ada Masalı Selma Bozturk kimdir, kaç yaşında? Selma Bozturk kim canlandırıyor?

Abone Ol

STAR TV’nin yeni dizisi Ada Masalı oyuncusu Selma Bozturk kim tarafından canlandırılıyor? Dizideki oyuncu konusu ve tüm detaylar haberimizde...

ADA MASALI DİZİSİ HİKAYESİ VE OYUNCULARI

Ada Masalı dizisinin oyuncu kadrosunda başrol olarak Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan yer alıyor. Ada Masalı oyuncuları arasında İpek Tenolcay, Nihan Büyükağaç, Bülent Çolak, Cem Anıl Kenar, Beril Pozam, Özge Demirtel, Rami Narin, Eylül Ersöz ve Bedia Ener gibi önemli isimler de bulunuyor.

DİZİDEKİ KARAKTER SELMA BOZKURT KİMDİR?

Ada Masalı dizisi Selma Bozkurt karakteri 'Derya’nın teyzesidir. Moda tasarımı konusunda yetenekli olan Selma, terzilik yapmaktadır.'

ADA MASALI SELMA BOZKURT KİM TARAFINDAN CANLANDIRILIYOR?

Ay Yapım imzalı, yönetmenliğini Ali Bilgin yaptığı, Türk yapımı aşk ve drama türündeki televizyon dizisi. Ada Masalı dizisinın Selma Bozturk karakterini canlandıran kişi Nihan Büyükağaç'tır.

NİHAN BÜYÜKAĞAÇ KİMDİR?

28 Eylül 1981 tarihinde İstanbul'da doğan Nihan Büyükağaç Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümünden mezun oldu. 2006'da Fırtına dizisinde Tamara'yı canlandırdı. 2009'da Yusuf Kurçenli'nin yönettiği Yüreğine Sor filminde yer aldı. En son Oflu Hocanın Şifresi 2 adlı filmde Asiye karakteri ile rol aldı.

2021 yılında senaryosunu Özcan Deniz'in yazdığı Seni Çok Bekledim dizisinde Sibel karakteriyle yer almaktadır.Murat Yıldırım ile evli ve 1 çocuğu var. Nihan Büyükağaç 1.71 metre boyunda, 58 kilo ve terazi burcu. Beğenilen ve Instagram'da hayranları tarafından aratılan Nihan Büyükağaç, Instagram'da @nbuyukagac kullanıcı adıyla yer alıyor.