Güncel

Adana'da tost yiyip portakal suyu içtiği büfeden para ve telefon çaldı

Adana'nın Seyhan ilçesinde bir şahıs, tost yiyip, portakal suyu içtiği büfeye gece girip, kasadaki 10 bin TL ile cep telefonunu çalıp, kaçtı. Güvenlik kamerasından tespit edilip yakalanan şahıs, tutuklandı.

Abone Ol

Adana'nın Seyhan ilçesinde bir büfede 18 Mayıs akşamı tost yiyip, portakal suyu içen Aydın D., iş yeri sahibi N.G.'nin hesap tutup, saydığı paraları kasaya koyduğunu gördü.

İş yerini kapatan N.G. evine gittikten sonra yüzünü kapüşonla gizleyen şüpheli, saat 03.00 sıralarında tekrar büfeye geldi.

10 BİN TL VE CEP TELEFONU ÇALDI

Brandasının fermuarını açıp, iş yerine giren şüpheli, kasadaki 10 bin lira ile cep telefonunu çalıp, büfeden ayrıldı.

Hırsızlık anı ise iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

ŞÜPHELİNİN ADRESİNE BASKIN YAPILDI

Sabah iş yerini açtığında hırsızlığı fark eden N.G.'nin ihbarıyla Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, Aydın D.'yi evine yapılan baskında gözaltına aldı.

"DAYANAMADIM, ÇALDIM"

Emniyete götürülen şüpheli, sorgusunda, "Parayı kasaya koyduğunu görünce dayanamadım, çaldım. Parayı da harcadım" dedi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Aydın D., çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Cep telefonu ise sahibine teslim edildi.