Güncel

Bartın maden ocağının sahibi kim? Amasra maden ocağındaki patlamanın nedeni nedir?

Bartın'da maden ocağında patlama meydana geldi. Yaşanan bu durum sonrası maden ocağındaki patlamanın nedeni merak edilmeye başlandı. Söz konusu internet araştırmalarında Bartın maden ocağının sahibi kim? Amasra maden ocağındaki patlamanın nedeni nedir? sorularına yanıt arayanlar için detayları bu haberimizde derledik.

Abone Ol

Bartın'ın Amasra ilçesinde yer alan bir maden ocağında patlama meydana geldi. Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessese Müdürlüğüne bağlı maden ocağında meydana gelen patlama gündeme bomba gibi düştü. Peki Bartın maden ocağının sahibi kim? Amasra maden ocağındaki patlamanın nedeni nedir? İşte detaylar.

BARTIN MADEN OCAĞININ SAHİBİ KİM?

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK)  Amasra Müessese Müdürlüğüne bağlı işletilmektedir.

AMASRA MADEN OCAĞINDAKİ PATLAMANIN NEDENİ NEDİR?

AFAD'dan gelen yen açıklamaya göre; "Amasra Müessese Müdürlüğü maden ocağında trafo kaynaklı bir patlama meydana gelmiştir." denildi.