Genel

Bursa'da olay: Eski nişanlısını sokak ortasında vurdu

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Hakan M., sokakta karşılaştığı eski nişanlısı Asel Y.'yi okul önünde silahla bacağından vurdu. Yaralanan kadının yardımına veliler koştu.

Abone Ol

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Cuma Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerindeki İshakpaşa İlkokulu önünde saat 12.30 sıralarında meydana geldi. Hakan M. ve sokakta karşılaştığı eski nişanlısı Asel Y. arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesiyle Hakan M., Asel Y.’ye tabancayla ateş açtı.

Sağ bacağına isabet eden mermiyle kanlar içinde kalan Asel Y. yere düşerken, Hakan M. koşarak uzaklaştı. 

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Bu arada olay, bir iş yerinin güvenlik kamerasına da yansıdı.

Görüntülerde, Hakan M.’nin taksi durağının önünde konuştuğu Asel Y.’ye cebinden çıkardığı tabancayla yakın mesafeden ateş ettiği ve yaralanan kadın acı içinde kıvranırken, şüphelinin koşarak kaçtığı yer aldı.

Saldırının bir ilkokulunun önünde meydana geldiği, Asel Y.’nin yardımını da çocuklarını almak için okul önünde bekleyen velilerin koştuğu da görüldü. 

İLK MÜDAHALEYİ VELİLER YAPTI

Asel Y.’ye ilk müdahaleyi, çocuklarını almak için ilkokulun önünde bekleyen kadın veliler yaptı.

Bir kadın Asel Y.’nin bacağına tampon yaparken, bir başkası ise güneşten etkilenmemesi için başında şemsiye ile bekledi.

İhbar edilmesi üzerine adrese sağlık ekipleri intikal etti. 

Ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi’ne götürülüp tedaviye alınan Asel Y.’nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Polis, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.