Gündem

Çocuklarımızın kanı yerde kalmayacak!

Abone Ol

Yurt içinde nefes alamaz hâle gelen kalleş PKK’nın PYD/YPG adıyla terör, fuhuş ve uyuşturucu bataklığına dönüştürdüğü Suriye’nin kuzeyindeki inlerinin temizlenmesine günler kaldı. Türkiye’nin operasyon hazırlığı ile panikleyen ABD, vatandaşlarına ‘bölgeyi acil terk edin’ uyarısı yaptı. Taksim’deki saldırının planlandığı Tel Rıfat, Münbiç ve Ayn el-Arab (Kobani) yeni harekâtın öncelikli hedefi olacak.

ABD taşeronu teröristler temizlendiğinde sadece İstiklal’de şehit olan çocuklarımız Ecrin (9) ve Yağmur’un (15) değil, Bedirhan bebeğin, Yasin Börü’nün, Eren Bülbül’ün; 1984’teki ilk şehidimiz Süleyman Aydın’dan son şehidimiz Sinan İnak’a kadar PKK’nın katlettiği binlerce bebek, çocuk, kadın, erkek, yaşlı, polis ve asker vatan evladı şehidimizin de intikamı alınacak. Gazanız mübarek olsun yiğitler!

*Alçaklardan hain saldırıların hesabı soruluyor!

ÇOCUKLARIN GERÇEK DÜŞMANI: ABD

BUGÜN 20 Kasım, Dünya Çocuk Hakları günü… BM, 1989 yılında ilan ettiği Çocuk Hakları Günü ile dünyadaki tüm çocuklara güvenli ve huzurlu bir hayat sunulması için farkındalık oluşturmayı amaçlamıştı. Ancak New York’taki BM merkezine ev sahipliği yapan ABD, hâlen dünyada her yıl on binlerce çocuğun yetim, öksüz kalmasının, hatta katledilmesinin ana müsebbibi olmayı sürdürüyor. Irak’ta, Afganistan’da doğrudan katliamlara imza atan ABD; PKK terör örgütü gibi taşeronlarına verdiği destekle çocuklar için en büyük tehdit olmaya devam ediyor.

*Hain terör örgütü PKK, 38 yıldır kan ve gözyaşından besleniyor!

İŞARET FİŞEĞİ YAKILDI

40 YILDIR Türkiye’ye karşı terör üreten, 10-12 yaşındaki sabileri bile zorla kaçırarak terörist yapan PKK’nın son çocuk kurbanları, Taksim’deki saldırıda şehit düşen Ecrin ve Yağmur oldu. Saldırıyı gerçekleştiren teröristleri Suriye’de PYD/ YPG adıyla faaliyet gösterdiği Kobani, Münbiç ve Kamışlı’dan gönderen ve yöneten terör örgütü için artık yolun sonuna da gelindi. Türkiye, teröristleri Tel Rıfat, Münbiç ve Kobani’den kazımak için son hazırlıklarını yapıyor. Terör hamisi ABD’nin vatandaşlarını acilen Suriye ve Irak’ın kuzeyinden ayrılmaları için uyarması operasyonun işaret fişeği oldu.