Güncel

Cristiano Ronaldo rekorları neler? Cristiano Ronaldo'nun kaç takipçisi var (Instagram)?

Abone Ol

Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'nun adı yine yeni bir rekorla anuılıyor ancak bu rekor futbolla ilgili değil. Yıldız futbolcu Instagram rekoruyla gündem oldu. Futboldaki başarısının yanından daha önce de sosyal medya rekorlarıyla gündeme gelen Ronaldo'nun rekorları neler, Cristiano Ronaldo'nun kaç takipçisi var? Instagram hesabından büyük gelirler elde eden Ronaldo'nun sosyal medya kazancı ise dudak uçuklatıyor. Peki, Cristiano Ronaldo rekorları neler? Cristiano Ronaldo'nun kaç takipçisi var (Instagram)? Merak edilenler haberimizde.

Cristiano Ronaldo rekorları neler? Cristiano Ronaldo'nun kaç takipçisi var (Instagram)?

Yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, sosyal medya platformu Instagram'da takipçis sayısıyla rekor kırdı. Ronaldo, Instagram'da 300 milyon takipçi sayısına ulaşan ilk kullanıcı olma unvanını elde ederek tarihe geçti. Ronaldo böylelikle yeni bir dünya rekoruna imza atmış oldu.

Bu arada Ronaldo'nun, 200 milyon takipçiye ulaşan ilk Instagram kullanıcısı olduğu da bilinmekte.

2019 Mart ayı ile 2020 Mart ayı arasında Cristiano Ronaldo, sosyal medyadan 50.3 milyon dolar gelir sağlamıştı. Yıldız futbolcunun aynı tarihler arasında futboldan kazandığı gelir ise 33 milyon dolar seviyesindeydi.

Ronaldo'nun rekorları bunlarla sınırlı değil elbette.  Portekiz ile Avrupa Şampiyonası'nda bulunan Ronaldo son olarak, 3-0 kazanılan Macaristan maçında attığı 2 golle "Turnuva tarihinin en çok gol atan futbolcusu" unvanını elde etmişti. Yıldız futbolcu aynı zamanda turnuvada en fazla galibiyet gören futbolcu rekorunu da eline geçirmişti.