Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malezya Başbakanı İbrahim'e Togg hediye etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malezya ziyaretinde Malezya Başbakanı Enver İbrahim'e Türkiye'nin yerli elektrikli otomobili Togg'u hediye etti. Togg'un teslim töreni renkli anlara sahne oldu.

Abone Ol

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Malezya’da, Malezya Başbakanı Enver İbrahim’e Türkiye’nin yerli ve elektrikli otomobili Togg’u hediye etti. 

TOGG TESLİM TÖRENİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Malezya Başbakanı Enver İbrahim’in katıldığı teslim töreninde, Malezya’ya özgü halk dansları gösterileri sergilendi. Tören alanında Türkiye ve Malezya bayrakları taşıyan çocuklar Erdoğan’a yoğun ilgi gösterdi.

ÇOCUKLARDAN BÜYÜK İLGİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan İbrahim, törende çocuklarla yakından ilgilenerek hatıra fotoğrafı çektirdi. Erdoğan’ın hediyesi olan Togg, iki ülke arasındaki dostluk ve iş birliğinin simgesi olarak değerlendirildi.