Spor

“Dün köyde ineklerimleydim, bugün Messi ile idmandayım!”

Abone Ol

Katalan futbol devi Barcelona’nın yeni teknik direktörü Quique Setien, imzayı attıktan sonra Nou Camp’ta basın mensuplarıyla bir araya gelirken ilginç açıklamalarda bulundu.

Ernesto Valverde’nin yerine göreve getirilen Setien, kendisi içih bugünün çok özel olduğunu belirterken “Amacım her şeyi kazanmak olacak. La Liga, Şampiyonlar Ligi ve Kral Kupası. Ben inançlı bir insanım, bir yaşam biçimi belirledim ve böyle devam edeceğim” dedi.

“RÜYALARIMDA BİLE BEKLEMEZDİM”

Barcelona’yı çalıştırmanın kendisi için çok beklenmedik bir durum olduğunu anlatan Setien, “Dün kendi köyümde inekler arasında yürüyordum, bugün dünyanın en iyi futbolcularının teknik direktörlüğünü yapıyorum. En iyi rüyalarımda bile böyle bir şey yaşamayı bekleyemem. Dünyanın en iyi futbolcusu Messi’yi çalıştıracağım, hâlâ ne yaşadığımın farkında değilim. Barcelona, Messi!…” ifadelerini kullandı.

VALVERDE’YE TEŞEKKÜR ETTİ

Selefi Ernesto Valverde’nin çalışmalarına çok değer verdiğini dile getiren Setien “Onunla temasa geçmeye çalışacağım, çalışmalarında bize iyi gidecek pek çok şey var. Bana La Liga’nın lideri bir takım bıraktığı için ona teşekkür etmek istiyorum” diyerek sözlerini tamamladı.