Televizyon

ATV'nin reyting rekortmeni Kuruluş Osman'a 3 bomba isim!

Diriliş Ertuğrul'un devamı niteliğinde ATV ekranlarında yayımlanan, başrolünde Burak Özçivit'in olduğu dizi Kuruluş Osman, son olarak sezon finaliyle televizyon ekranlarına geldi. Reytingleri alt üst eden dizide en çok dikkat çeken ise yeni oyuncular oldu. Önümüzdeki günlerde sete çıkacak olan Kuruluş Osman'a yeni oyuncular katıldı. \n \n

Abone Ol

Merakla beklenen Kuruluş Osman önümüzdeki günlerde sete çıkacak.

Dizinin yeni oyuncularının kim olduğu da yavaş yavaş gün yüzüne çıkıyor.

ATV ekranlarının sevilen ve her Çarşamba reytingleri tuzla buz eden Kuruluş Osman dizisi hakkında detaylar merak edilmeye başlandı.

Sezon finali bölümüyle hevesleri kursakta bırakan dizinin yeni sezon tarihi için geri sayım başladı. Kuruluş Osman dizisinin sezon finalinde, Osman Bey veliahtına kavuştu. Osman Bey oğluna Orhan adını bahşetti.

Haziran ayında ekranlara gelen sezon finalinde yaşanan gelişmeler milyonları ekran başına kitlerken 3. sezon tarihi hakkında bilgiler sızmaya başladı. Peki, Kuruluş Osman 3. sezonunda hangi oyuncular kadroya dahil olacak?

Son gelen haberlere göre rekortmen dizinin kadrosuna Şeyma Korkmaz, Rüzgar Aksoy ve Serhat Kılıç katıldı. Peki Kuruluş Osman yeni sezon yeni bölüm ne zaman başlayacak?

Kuruluş Osman Son Bölümde Neler Yaşandı? Osman Bey Veliahtına Kavuştu Bizans karşısında kazandığı büyük zaferle uç bölgesindeki Türk hakimiyetini sağlamlaştıran Osman Bey, nihayet veliahtına kavuştu. Osman Bey, oğluna Orhan adını verdi.

Osman Bey'in Bizans ordusuna karşı kazandığı zaferin üzerinden altı ay geçmişken tüm Kayı Obası'nın merakla beklediği haber geldi. Malhun Hatun'un doğum sancılarının başlaması ile derhal Söğüt'teki Osman Bey'e haber verdildi. Bala Hatun, ebe hatunlarla birlikte Malhun Hatun'un başından bir an ayrılmazken, "Oğlun sağ salim doğdu Osman Bey. Anası da kendi de iyidir" sözleriyle Osman Bey'e müjdeyi bizzat verdi.

Oğlunu görünce hayli duygulanan Osman Bey, "Bana sadece bir oğul değil, cihanı verdin Malhun Hatun. Müsaade edersen, adını nice şehirler fetheden, şehirler kuran, adaletle hükmeden Orhan koymak isterim" dedi. Oğlunun sağ kulağına eğilip ezan okuyan ve sol kulağına adını bahşeden Osman Bey, "Oğul ey oğul… Adını baban Ertuğrul Gazi oğlu Osman Bey vermiştir. Yaşını da Allah versin. Gökte melekler yerde kullar bilsin ki gayrı adın Orhan'dır" dedi.

Kuruluş Osman 3. Sezon Ne Zaman Başlayacak? Kuruluş Osman dizisinin 3. sezon tarihi henüz belli olmadı. Ancak dizinin yeni sezonunun Ekim ayında izleyici karşısında olması bekleniyor.