Gündem

Belediyelerden FETÖ'cülere "Love Erdoğan"lı yanıt

ABD'deki FETÖ'cülerin reklam panolarına "Stop Erdoğan" yazdırmasına karşılık belediyelerde "Love Erdoğan" akımı başladı.

Abone Ol

FETÖ'nün ABD'deki platformlarından olan 'Silenced Turkey' oluşumu, New York'un en işlek caddesi Time Square'de yer alan reklam panolarına 'Stop Erdoğan' yazdırdı.

FETÖ'cülere ilk tepkiyi Saraybosna’da ikamet eden Türkiye sevdalısı Boşnaklar verdi. Boşnaklar Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan muhabbetlerini, kentin muhtelif noktalarındaki dev dijital ekranlarda yazdırdıkları 'Love Erdoğan' yazılarıyla dile getirdi.

Ardından Gaziosmanpaşa Belediyesi de ABD'deki propagandaya karşı tepkisini gösterdi. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, New York'ta "Silenced Turkey" imzasıyla yayınlanan "Stop Erdoğan" ilanına Türkiye'den tepki geldi. Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta'nın talimatıyla "Stop Erdoğan" ifadesine yanıt olarak ilçedeki tüm LED ekranlarda "Love Erdoğan" görseline yer verildi.

Sosyal medyada beğeni toplayan görsele, Türkiye genelindeki belediyelerden de destek geldi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi de akıma katılarak şehirdeki LED ekranlara "Stop Erdoğan" ifadesine yanıt olarak "Love Erdoğan" görseli yansıttı.

Ordu’nun ilçelerinde bulunan tüm led ekranlarda paylaşılan görsel sosyal medyada büyük beğeni aldı.