Spor

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi için uçuşa geçiyor! 5 yıldız isim listede

Süper Lig'de şampiyon olan Beşiktaş rotasını Şampiyonlar Ligi'ne çevirdi. İddialı bir kadro kurmak isteyen Sergen Yalçın transfer listesini yönetime sundu. Hocanın istediği doğrultusunda harekete geçen yönetim birçok yıldız isim ile temas halinde. İşte Beşiktaş'ın peşinde olduğu 5 yıldız isim...

Abone Ol

Beşiktaş'ın şampiyonluk yolunda en önemli silahlarında biri olan Vincent Aboubakar, Siyah Beyazlı yönetime teklifini iletti. Fenerbahçe'nin de peşinde olduğu yıldız futbolcu en az 2.5 milyon Euro istediği iddia ediliyor. Beşiktaş yönetimi ise maaşı aşağıya çekemeye çalışıyor.

Beşiktaş'ın belki de transferi en yakın ismi Valentin Roiser... Geçen sezon gösterdiği performans ile Fransa'da gündem olan yıldız isim için transfer görüşmeleri tüm hızıyla devam ediyor.

Portekizli takım 5 milyon Euro’luk talepte bulunurken Beşiktaş yıldız futbolcu için 3 milyon Euro ödemeyi göze aldı. Portekiz ekibiyle pazarlıklarını sürdüren Siyah- Beyazlılar, Rosier’in Beşiktaş’ta kalmak konusundaki ısrarını bu transferde koz olarak kullanıyor.

Uzun süredir Beşiktaş'ın transfer etmek istediği futbolcular arasında yer alan Diego Costa için görüşmeler sürüyor. Şampiyonlar Ligi kozu olan Beşiktaş bu kez yıldız futbolcuyu ikna etme yolunda daha da iddialı.

İtalyan ekibi Milan’la bağlarını koparan Mario Mandzukic geçen sezon devre arasında Beşiktaş'a gelmeye en yakın isimler arasındaydı. Maaş konusunda anlaşamayan Mandzukic'in transferi gerçekleşememişti. Bu sezon boşta kalan futbolcu için görüşmeler sürüyor...

İngiliz temsilcisi Crystal Palace’la sözleşmesi biten Christian Benteke, forvet transferinde ön plana çıkan adaylar arasında yer alıyor. Ancak Beşiktaş forvet transferinde önceliği Aboubakar ve Mario Mandzukic...

Teknik direktör Sergen Yalçın’a transfer döneminin en önemli ismi arasında yer alıyor. Çifte kupalı başarısından dolayı zamlı bir sözleşme teklif edecek olan Ahmet Nur Çebi’nin, başarılı çalıştırıcıyla yola devam etmesi bekleniyor.