Spor

Beşiktaş transfer haberleri | Kartal 5 ismi gözüne kestirdi!

Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş transfer çalışmalarına hız vermeden devam ediyor. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele edecek olan Siyah Beyazlı takım 5 yıldız isimle temas halinde. İşte Beşiktaş transfer haberleri...

Abone Ol

İngiliz medyası, Siyah-Beyazlılarla ilgili flaş bir transfer iddiası ortaya attı. İngilizler'e göre Liverpool'da fazla forma şansı bulamayan Belçikalı Divock Origi, Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alıyor.

Kenan Karaman sosyal medya hesabından yayımladığı mesaj ile takımı Fortuna Düsseldorf'a veda etti. Gelecek sezon Şampiyon Lig'inde forma giymek isteyen Milli futbolcunun Beşiktaş'a tamam dediği iddia edildi. Bundesliga 2'de Fortuna Düsseldorf'ta forma giyen milli oyuncumuz Kenan Karaman sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kulübüne veda etti. Kenan Karaman Düsseldorf'ta oynadığı 28 maçta 7 gol 2 asist üretti.

Kara Kartal, ismi Trabzonspor ile de anılan RB Leipzig'in Norveçli golcüsü Alexander Sörloth'u kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Başakşehir’in tecrübeli kalecisi Mert Günok’a, Beşiktaş yolunda. Fransız takımlarının radarında bulunan Ersin Destanoğlu’nun ayrılması halinde rotayı Mert olarak belirleyecek olan Beşiktaş’ın, bu konuda görüşmelerini sürdürdüğü bildirildi.

Almanya Bundesliga 2'de son hafta öncesi gol krallığının zirvesinde oturan Serdar Dursun'a Beşiktaş'ın teklifte bulunduğu belirtilirken Çaykur Rizespor, Kayserispor ve Yeni Malatyaspor'un da devreye girdikleri aktarıldı.