Güncel

BİM 9 Şubat Salı aktüel ürünler kataloğunda neler var? İşte BİM ürünler kataloğu…

Türkiye’nin en büyük market zincirlerinden biri olan BİM ürünler kataloğunun yayınlanıp yayınlanmadığı merak konusu oldu. Kaliteli ve ucuz alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar BİM aktüel kataloğu her hafta güncel olarak yayımlanınca hangi ürünlerin var olduğunu merak edip araştırıyor. Farklı fırsat seçenekleri arasında nelerin olduğu da yayımlanan katalog ile duyuruluyor. Peki dayanıklı ve kaliteli ürün sağlayan BİM 9 Şubat Salı aktüel ürünler kataloğunda neler var?

Abone Ol

9 Şubat BİM aktüel kataloğu içerisinde mandallı kalpli metal pano 29,90 TL, peluş kalp yastık 11,90 TL, kalpli organizer 4,95 TL.

Parfüm serisi burgulu sabun 4,95 TL, kalpli saç aksesuarları 8,95 TL, bardak mum 14,95 TL fiyatı ile yer alıyor.

9 Şubat BİM aktüel ürünler kataloğu içerisinde birçok yeni fırsat ürünü var. BİM aktüel ürünleri yarın market raflarına eklenecek. Bu hafta Sevgililer Günü’ne özel birçok ürün gelecek.

9 Şubat BİM aktüel kataloğu içerisinde mandallı kalpli metal pano, ekose erkek pijama takımı, kalp tema desenli kadın pijama takımı, peluş kalp çanta, boya seti, bardak mum, vücut spreyi, kalpli atıştırmalık kutusu gibi birçok ürün bulunuyor.