Televizyon

Bu akşam Çukur var mı, saat kaçta? Çukur son bölüm ne zaman?

Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur sona yaklaşıyor. Uzun süredir ekranlarda yerini alan dizinin yeni fragmanı yayınlamasıyla heyecanlanan izleyiciler arama motorlarına sıkça Bu akşam Çukur var mı, saat kaçta? Çukur son bölüm ne zaman? Sorularını araştırmaya başladılar. Ay Yapım tarafından çekilen dizinin hangi gün biteceği hakkında araştırılan soruların yanıtını sizler için haberimizde derledik. İşte detaylar…

Abone Ol

BU AKŞAM ÇUKUR VAR MI, SAAT KAÇTA? Geçen hafta ekranlara gelmeyen dizinin yeni bölümü bu akşam Show TV ekranlarında yerini alacak.

Başarılı oyuncu Sarp Akkaya, dizinin yeni bölümünde amca Cumali Koçovalı’nın son kozu olarak gördüğü Şahram karakteriyle seyircinin karşısına çıkacak. Şahram karakterinin final öncesi Çukur’da dengeleri nasıl değiştireceği ise merakla bekleniyor.

ÇUKUR BU AKŞAM 129. BÖLÜMDE NELER OLACAK? Kenetlenen Koçovalı kardeşler bir yandan Amca'nın izini sürerken diğer yandan Çukur'un yaralarını sarmaya çalışacak. Koçovalılar'ın elinden son anda kurtulmayı başaran Amca, vuracağı büyük darbe için doğru zamanı beklerken; bütün yetkiyi Şahram adında gizemli bir adama verecek.

Yamaç, Çukur'u beladan uzak tutmak için her şeyi kökünden değiştirecek bir yol bulacak. Bu durum Çukur'da yepyeni bir dönemin başlangıcı olurken; aile içinde de herkesin yüzünü güldüren sürpriz gelişmeler yaşanacak. Hem Koçovalılar hem de Çukur uzun zaman sonra huzur içindeyken, Amca'nın hamlesi her şeyi değiştirecek.

ÇUKUR SON BÖLÜM NE ZAMAN? Dört sezon boyunca Show Tv ekranlarında yayın hayatına devam eden dizinin ekranlara veda edeceği açıklaması oyuncu kadrosunun canlı yayınında duyurulmuştu. Bu kapsamda eğer yayıncı kuruluş bu kararını sürdürürse dizinin Mayıs ayının son haftasında 31 Mayıs Pazartesi günü 4. sezon 39. bölümle final yaparak ekranlara veda edeceği belirtildi.