Televizyon

Camdaki Kız ne zaman başlayacak? Camdaki Kız yayınlanacağı tarih belli mi?

Kanal D'nin büyük beğeniyle takip edilen dizisi Camdaki Kız 9. bölümüyle final yapmıştı. Uzun süredir ekranlardan uzak kalan dizinin ne zaman başlayacağı ise en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki, Camdaki Kız ne zaman başlayacak? Camdaki Kız yayınlanacağı tarih belli mi? İşte detay...

Abone Ol

Camdaki Kız ne zaman başlayacak? Camdaki Kız yayınlanacağı tarih belli mi? Dizide Muzaffer Koroğlu karakterine hayat veren Enis Arıkan sosyal medya üzerinde merakla beklenen Camdaki Kız yeni sezon için açıklamada bulundu.

Enis Arıkan, son dönemlerde oyunculuk performansının yanı sıra Camdaki Kız karakteri ile adından söz ettirmeyi başardı. Önceki gün hayranları ile İnstagram üzerinden soru cevap yapan Arıkan, Camdaki Kız yeni sezon tarihini de açıkladı.

Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan dizisi Camdaki Kız’ın 2’nci sezon çekimlerine başlandı. Yayınlandığı ilk günden itibaren ekrana damgasını vuran, her bölümü çok ses getiren, reytingin zirvesinden inmeyen dizinin ekibi, izleyicilerle buluşmak için gün sayıyor.