Televizyon

Çukur dizisi final mi yapıyor? İşte detaylar...

Show TV'de yayınlanan Çukur dizisinde peş peşe yaşanan ayrılıklar sonrası dizinin finali beklenmeye başladı. İzleyiciler tarafından üzüntüyle karşılanan bu durumun gerçeklik payı nedir? Çukur dizisi final mi yapıyor? İşte detaylar...

Abone Ol

Show TV ekranlarının uzun soluklu dizisi Çukur, ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. 4 sezondur ekranlarda yayınlanan dizinin final kararı, sevenleri tarafından üzüntüyle karşılandı.

Dizinin final yapacağı tarihi daha önce bir sokak röportajında açıklayan dizinin Aliço'su Rıza Kocaoğlu, final tarihini değiştirdi. Kocaoğlu, daha önce mayıs ayının başı olarak verdiği final tarihini bu kez de mayıs ayının sonu olarak güncellemişti.

Geçtiğimiz haftalarda Çukur dizisinin yeni bölüm hashtag'i olarak #ÇukurSonBeş kullanılmıştı. Bu da Çukur'un finaline son beş bölümün kaldığı düşüncelerine kesinlik kazandırmıştı.

Çukur dizisinde sona yaklaşılırken, son haftalarda birbirinden ünlü isimler ayrılık kararı aldı. Kubilay Aka, Ece Yaşar, Genco Özak ve Kadir Çermik'in canlandırdığı karakterler diziye veda etti.

Dizinin Mayıs ayında final yapacağı söylentileri büyürken, Mayıs ayında bayram haftasının yaşanması sebebiyle diziler tatil yapmıştı. Bu sebeple Çukur'un vedası bir hafta daha uzamış oldu. Çukur'un sosyal medya hesabında paylaşılan videolarda dizinin 3 bölüm sonra biteceği belirtildi. Çukur dizisi 7 Haziran ya da 14 Haziran'da bitecek, final yapacak.

Geçtiğimiz haftalarda zaman atlamasının yaşandığı dizide Yamaç Koçovalı esaretten kurtulup mahallesine geldiğinde her şeyi değişmiş bulmuş ve amcasıyla bir savaşa başlamıştı.

Çukur, Ay Yapım imzalı, ilk bölümü 23 Ekim 2017 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Sinan Öztürk'ün yaptığı, senaryosunu Gökhan Horzum ve Damla Serim'in birlikte kaleme aldıkları aksiyon ve dram türündeki Türk yapımı televizyon dizisi olarak 4 sezondur ekranlardaki yerini korumuştu.

Ana karakterler Yamaç Koçovalı (Aras Bulut İynemli): Koçovalı ailesinin en küçük oğludur ve mahallenin lideri. Sultan Koçovalı (Perihan Savaş): Koçovalı ailesinin annesi. Vartolu Sadettin / Salih Koçovalı (Erkan Kolçak Köstendil): Koçovalı ailesinin gayrimeşru oğlu. Cumali Koçovalı (Necip Memili): Koçovalı ailesinin en büyük oğlu. Aliço (Rıza Kocaoğlu): Otizmlidir. Koçovalılar'ın sokaktaki gözü kulağı. Efsun Kent (Damla Sönmez): Baykal'ın kızı. Cumali Koçovalı (Amca) / Halil İbrahim (Müfit Kayacan): İdris Koçovalı'nın ağabeyi.