Televizyon

Çukur milyonlar hüngür hüngür ağlattı! Öyle bir ölüm yaşandı ki gözyaşları sel oldu aktı...

Show TV ekranlarının sevilen dizisi ve reyting rekortmeni olan Çukur yeni bölümüyle izleyenleri duygulandırdı. Yeni gelişmelerin yaşandığı dizide geçtiğimiz bölümdeki ayrılık dizi severleri hüngür hüngür ağlattı. Kısa bir süre sonra sezon finali yapacak söylenen dizide öyle bir isim var ki, milyonları paramparça etti.

Abone Ol

Kısa bir süre sonra sezon finali yapacağı söylenen dizide öyle bir isim var ki, milyonları paramparça etti. Yeni bölüme ait yayınlanan fragman içlerin acımasına neden oldu. Kameraların odağında ise bir isim vardı. Celasun…

ÇUKUR MİLYONLAR HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLATTI! Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Necip Memili, Damla Sönmez, Kubilay Aka, Burak Dadak ve Hare Sürel yer alan dizide heyecan bir dakika bile azalmıyor. Gerilim ve aksiyon dolu sahnelerin yer aldığı başarılı dizide her bölüm farklı bir heyecan yaşanıyor. Ekranlara gelecek olan bölümde ise nelerin olacağı merak konusu oldu.

12 Nisan 2021 tarihinde ekranlara gelecek olan 4. Sezonun 32. Bölümünde Rıza Kocaoğlu’nun başarıyla hayat verdiği Aliço karakterinden duyanları ve görenleri paramparça edecek sözler çıkacak. Seyircilerin fragmanda bile duygu dolu anlar yaşadığı dizide, yeni bölüm etkisi altına alacak ve resmen hüngür hüngür ağlatacak.

ÖYLE BİR ÖLÜM YAŞANDI Kİ GÖZYAŞLARI SEL OLDU AKTI... Celasun'un ölümü Çukur'un son bölümüne damga vurdu. Celasun'un iple boğulduğu sahneler dizi takipçilerini ekrana kilitledi. Yamaç'a bir türlü engel olamayan Amca ve Vartolu arasında sonunda ipler gerilecek ve Vartolu Yamaç'ı durdurmak için harekete geçecek. Cumali ve Yamaç, sürpriz bir misafirin yardım isteğine karşılık verecek.

İkiye bölünen mahalleli Yamaç ve Vartolu'nun arkasında yer alırken aralarındaki aksiyon nefesleri kesecek. Cumali, kapısına bırakılan eski bir hediye sayesinde büyük mutluluk yaşarken, Akın ve Yamaç yüzleşmesi gözleri yaşartacak.

Çukur'da Celasun karakteri senaryo gereği ölerek diziye veda etti. Böylece Kubilay Aka diziden ayrılmış oldu. Konu hakkında resmi açıklama yapılmazken Kubilay Aka'nın dizinin finaline az kala senaryo gereği hikayeye veda ettiği tahmin ediliyor.