Televizyon

Delikanlı Sadi Kırmızı Oda'dan ayrılıyor mu? Erkan Petekkaya diziden çıkıyor mu?

TV8 ekranlarının sevilen dizisi Kırmızı Oda'da dizisinde yaprak dökümü yaşanırken Delikanlı Sadi karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Erkan Petekkaya'nın ayrılıp ayrılmayacağı merak ediliyor. Özellikle son yaşanan Kerim Can Durmaz olayının ardından gözler Acun Ilıcalı'ya çevrilmişti. Peki, Delikanlı Sadi Kırmızı Oda'dan ayrılıyor mu? Erkan Petekkaya diziden çıkıyor mu? İşte detaylar...

Abone Ol

Delikanlı Sadi Kırmızı Oda'dan ayrılıyor mu? Erkan Petekkaya diziden çıkıyor mu? Kırmızı Oda dizisinde hayat verdiği Delikanlı Sadi karakteriyle sevilen Erkan Petekkaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile dikkat çekmişti. 

Konuyla alakalı yeni bir paylaşım yapan Erkan Petekkaya; "Bu da benim yanıtımdır tüm olanlara. Ve montajda bize katlanan gizli kahramanlar. Sarhoş yazıyorlar. Yahu yuh. Ayıp çok ayıp. Ne sarhoşu. Çok ayıp. İzlediğinizi bir sarhoş mu yaptı? Yuh ayıp çok ayıp. Bence sizin kafanız allak bullak" notunu düşerek yeni bir paylaşım yaptı.

ILICALI'DAN YANIT GELDİ Survivor son bölümdeki ada konseyinde Acun Ilıcalı, Aleyna Kalaycıoğlu ve Ayşe Yüksel'in aileleriyle ilgili konuştu.

Acun Ilıcalı yaşanan olaylarla ilgili yorum yaparken, Erkan Petekkaya meselesine de girdi. Acun Ilıcalı, Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesinin kendisine Twitter'dan tepki göstermesi üzerine, "Twitter dediğin konu, iki gün evvel bizde dizi yapan adam bana küfretti" diyerek, Erkan Petekkaya'ya da göndermede bulundu. Fakat konuyla alakalı Erkan Petekkaya ile yollarının ayrıldığına dair resmi bir açıklama yapılmadı.