Televizyon

En çok izlenen yabancı diziler 2021

Koronavirüs  sürecinin ardından gelen yasaklarla beraber hafta sonunu bilgisayar ve televizyon başında geçirmek isteyenler özellikle dijital medya platformlarını tercih ediyor. Özellikle Amazon Prime, Netflix, Blu TV ve Exxen gibi platformlar sıkça tercih ediliyor. Bizler başlayıp bırakamayacağını en yeni dizi ve filmleri listeledik. İşte en çok izlenen yabancı diziler 2021!

Abone Ol

The Queen’s Gambit (2020) – IMDb: 8.7 Netflix’te yayınlanan The Queen’s Gambit, 2020 yılının en iyi dizilerinden birisi olarak gösteriliyor. Beth Harmon 1950 yıllarında Kentucky’de yetimhaneye bırakılmış bir gençtir. Kendisindeki santranç yeteneğini keşfeden genç kadın aynı zamanda sakinleştirici ilaçların bağımlılığıyla mücadele etmektedir.

Vikings (2013 - ) IMDb: 8.5 Netfilix platformunda yayınlanmaya başlayan son Vikings dizisi konusuyla dikkat çekiyor. Okyanus boyunca uzanan kıyıları keşfetmek, buralara saldırılar ve büyük baskınlar düzenlemek isteyen çiftçi ve büyük savaşçı Ragnar Lothbrok'un acımasız ve gizemli dünyası karşımıza çıkıyor. Tarihi bir drama olarak gösterilen dizinin hikayesi Avrupa efsanelerinde gerçek olarak belirtiliyor

Peaky Blinders (2013 - ) IMDb: 8.8 Türkiye'de, son yıllarda en çok izlenen yabancı diziler listesinde bir çok kişinin beğenisini kazanan Peaky Blinders, İngiltere'nin Birmingham şehrinde çetelerin birbiriyle yaşadığı olayları izleyiciye aktarmaktadır. Çete için her şey tıkırında giderken son bir soygunda hata yapılır ve çetenin başına bela olacak bir müfettiş görevlendirilir… ,

The Witcher (2019-) IMDb: 8.5 Türkiye’de son yıllarda en çok izlenen netflix dizileri listesinde yer alan The Witcher’ın yeni sezonu heyecanla bekleniyor. Fantastik bir dizi olan The Witcher’da, çok uzun yıllardır barış içerisinde yaşayan insanlar, cüceler ve elfler artık savaş halindedir. Ana karakterimiz The Witcher lakaplı Geralt of Rivia ise acımasız bir suikastçıdır. Kendisi durumun farkında olmasa da aslında kendisine vaat edilen bir kız çocuğu bu dünya düzenini değiştirecektir.

Sherlock (2010 -) IMDb: 9.1 Britanya asıllı bir dizi olan Sherlock gelmiş geçmiş en iyi diziler arasında yer almaktadır. Her sezon 2 saatli süreler içerisinde en fazla 3-4 bölüm yayınlamaktadır. Dedektiflik konusunda zirveyi yaşatan Sherlock’u kesinlikle izlemeniz gereken diziler listesine ekleyin.

Dark (2017 -) IMDB: 8.6 Alman dizisi olan Dark, televizyon ekranlarından yayınlanmaya başladığından beri IMDb sıralamasında da oldukça başarılı bir giriş gerçekleştirdi. Dark dizisinin konusu, iki küçük çocuğun kaybolduğu Winden'ı ele almaktadır. Çok dikkatli izlemeniz gereken dizilerden bir tanesi...

Mr. Robot (2015 -) IMDb: 8.6  Hacker filmleri" sevenlerin oldukça beğeneceği dizide, Siber Saldırılara karşı güvenlik uzmanı olarak görev alan Elliot Alderson'ın, Mr. Robot adındaki gizemli bir lideri olan "Society" adındaki gizli bir bilgisayar korsanı çetesiyle birlikte çok uluslu E Corp şirketine saldırı gerçekleştirmesini konu edinir.

How I Met Your Mother (2005-2014) IMDb: 8,7  How i met your mother dizisi, Ted Mosby adlı başrol karakterin çocuklarına anneleri ile nasıl tanıştığını anlatması ile başlamaktadır. Dizide genellikle Ted Mosby’nin geçmişinde arkadaşları ile yaşadığı hayatı anlatılmaktadır.

La Casa De Papel (2017 - ) IMDb: 8,7 La Casa de Papel her şeyden önce bir soygunun hikayesidir. Dizi, profesörün Ulusal madeni para ve pul fabrikasında mükemmel soygunu gerçekleştirmek için her şeyi nasıl hazırladığını ve organize ettiğini anlatıyor. Profesör, planında başarılı olabilmek için, kimliklerini korumak için kendilerini şehir isimleriyle çağıran 8 mahkumu işe aldı. Böylelikle Tokyo, Nairobi, Rio, Moskova, Berlin, Denver, Helsinki ve Oslo 2,4 milyar euro basmak için fabrikada on gün kapalı kalacak. Aynı zamanda öğretmen, zamandan kazanmak ve eylemlerini tahmin etmek için polisle oynayacaktır..

Game of Thrones (2011-2018) IMDB: 9.5 Game of Thrones, izleyicileri 1. sezonundan itibaren büyülemeyi başarmış efsanevi bir televizyon dizisi olarak tarihe geçiyor. Biz de efsaneleşen  Game of Thrones dizisi; konusu, oyuncuları, fragmanları ve müzikleriyle birlikte, bütünüyle huzurlarınıza getirmeye karar verdik. Bünyesinde barındırmış olduğu genç oyuncuların şimdilerde aranılan birer yıldız haline geldiği, usta isimlerin ise bir kez daha devleştiği Game of Thrones, eski ve ortaçağ konulu tarihi savaş filmlerini aratmıyor.

Chernobly (2019) IMDB Puanı: 9.7 2019 yılında HBO tarafından ekranlara getirilen Chernobly, 1986 yılında yaşanan Çernobil felaketini anlatmaktadır. İlk bölümünden sonra herkesin gönlünü alan ve IMDB'de 9.5 puan alarak en iyi diziler arasına giren Chernobly, Ukrayna'nın Belarus sınırındaki Çernobil şehrine kurulan felaket sonrasında yaşanan olayları anlatmaktadır.