Televizyon

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi ne zaman başlayacak? İşte oyuncu kadrosu...

Fox Tv yeni bir diziyle ekranlara merhaba demeye hazırlanıyor. Başrollerini, Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı gibi ünlü isimlerin paylaşacağı Evlilik Hakkında Her Şey dizisi şimdiden en çok dikkat çeken diziler arasında yer alıyor. Konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin ne zaman başlayacağı ise merak konusu oldu. Peki, Evlilik Hakkında Her Şey dizisi ne zaman başlayacak? İşte oyuncu kadrosu...

Abone Ol

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi ne zaman başlayacak? İşte oyuncu kadrosu... 21 Eylül 2021 Salı günü 20.00’de FOX TV izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi konusu merak ediliyor. İzleyiciler, Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı gibi oyuncuların yer aldığı dizinin oyuncu kadrosu da dikkat çekiyor.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi konusu ne? Cevher ailesine mensup birbirinden çok farklı dört kadının ortak geçmişlerine olan tepkileri ve farklılıkları işlenecek. Bir evliliğin bütün aşamalarını bu dört kadın kahramanımız üzerinden göreceğimiz dizide; Çolpan boşanmış, Azra uzun yıllardır evli, Güneş evlilik arifesinde ve Sanem ise evlilik kavramını tümüyle reddetmektedir. Müvekkillerin hikayelerinin de dahil olmasıyla “Evlilik Hakkında Her Şey”; aile, aşk, sadakat ve boşanma hukukunun kirli düzenini gözler önüne sermekten çekinmeyecek hikayeleriyle ekrana gelecek.

Evlilik Hakkında Her Şey oyuncuları kim?

Gökçe Bahadır

Sarp Akkaya

Yiğit Kirazcı

Gökçe Eyüboğlu

Fırat Altunmeşe,

Tülin Ece

Bertan Asllani

Cevdet Arıcılar