Spor

Fenerbahçe gündem tekrardan Muric!

Süper Lig'de Rizespor'dan Fenerbahçe'ye gelen ve gösterdiği müthiş performans ile İtalyan ekibi Lazio'ya 18.5 milyon euroya transfer olan Vedat Muriç hakkında şok eden bir gelişme yaşandı. Vedat Muriqi'yi kadrosuna katmayı planlayan Fenerbahçe, Lazio'dan haber bekliyor. \n

Abone Ol

Vedat Muriqi'nin transfer sürecinde Lazio'yu bekleyen Fenerbahçe, Kosovalı futbolcunun transferi olsa da dahil devre arasında bir forvet transferini daha yapması bekleniyor.

Süper Lig devi Fenerbahçe’den transfer olduğu Çizme temsilcisi Lazio’da kendisini bir türlü ispatlayamayan 27 yaşındaki Kosavalı golcü Vedat Muric, UEFA Avrupa Ligi’nde oynadıkları Galatasaray maçında çok önemli bir fırsatı daha kaçırdı. İtalyan ekibindeki ilk sezonunda beklentilerin altında kalan Kosovalı forvet, teknik adam Simone Inzaghi’nin yönetiminde 27 lig maçında forma giydi, yalnızca 1 gol atabildi.

İkinci yarının başlarında dahil olduğu oyunda yaklaşık 40 dakika sahada kalan ancak bu yeterli zaman içerisinde de hiçbir varlık gösteremeyen 1.94’lük santrfor, fırsatı kaçırdı. Galatasaray maçının ardından Vedat bu sezon ilk kez kesik yedi. Bu haftaya kadar tüm maçlarda oynayan, Milan maçında bile süre alan oyuncu, bu sezon ilk kez Lazio’nun bir maçında hiç sahaya çıkmadı, Cagliari mücadelesini kulübeden izledi.