Spor

Fenerbahçe'nin yeni forveti kim olacak? İşte adaylar...

Yeni sezonda hem ligde hem de UEFA Avrupa Ligi'nde başarılı bir yıl geçirmek isteyen Fenerbahçe forvet transferi için çalışmalarını sürdürüyor. Transfer döneminin kapanmasına sayılı günler forvette transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Peki, Fenerbahçe'nin yeni forveti kim olacak? İşte adaylar...

Abone Ol

Samatta'nın bir türlü performansını yükseltememesi ve Valencia'nın şu anda forvette tek alternatif olarak kalması teknik direktör Vitor Pereira'nın elini kolunu bağlamış durumda. Fenerbahçe, taraftarı da ayağa kaldıracak bir golcünün peşinde.

ALEXIS SANCHEZ'DEN YEŞİL IŞIK Bu isim Inter forması giyen Şilili forvet Alexis Sanchez... Fenerbahçe, golcü oyuncuyu transfer etmek için resmi girişimlere başladı. Sarı Lacivertli yönetimin yıldız oyuncuyu ikna turları devam ediyor.

INTER'LE FESİH GÖRÜŞMELERİ YAPIYOR Inter News'in haberine göre Fenerbahçe, Alexis Sanchez'in Inter'le sözleşmesini feshetmesini bekliyor. Şilili forvetin Inter'le 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor ve iki taraf sözleşme feshi için görüşmelere devam ediyor.

2 YILLIK SÖZLEŞME TEKLİFİ Fenerbahçe yönetimi Alexis Sanchez'den gelecek haberleri beklerken oyuncu tarafına ilk resmi teklifini iletti. Haberde Alexis Sanchez'in menajeri Fernando Felicevich'in Fenerbahçe yönetimiyle ilk görüşmeyi gerçekleştirdiği ifade edildi. Fenerbahçe, Şilili forvete 2 yıllık sözleşme ve yıllık 3.5 milyon euro önerdi. Fenerbahçe'nin bu teklifinin içinde bazı bonus maddeleri de olacağı kaydedildi.

BAKAMBU DA LİSTEDE Sarı-Lacivertlilerde gündeme gelen isimlşerden biri de Cedric Bakambu.... Kongolu yıldızı Vitor Pereira çok istiyor. Yönetim, Portekizli çalıştırıcının özel talebiyle Min-jae Kim'e imza attırmıştı. Bakambu'yu alarak Pereira'ya bir hediye daha vermek istiyorlar.

TÜRKİYE'YE DÖNMEYE SICAK Fenerbahçe ile Bakambu arasında yapılan görüşmelerde ise büyük ölçüde anlaşma sağlandığı öğrenildi. Eğer Bakambu bonservisini eline almayı başarırsa, golcü oyuncuya ekstradan imza parası da ödenecek. Tecrübeli futbolcunun kariyerini Avrupa'da sürdürmek istediği, Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı belirtildi.

LUUK DE JONG İDDİASI Golcü arayışındaki Fenerbahçe, uzun süredir peşinden koştuğu Alexander Sörloth'un Real Sociedad'a kiralanması üzerine rotayı Sevillalı Luuk de Jong'a çevirdiği de iddia edilmişti.

DEMBELE İÇİN GÖRÜŞME GERÇEKLEŞMİŞTİ Ali Koç'un Moussa Dembele ile yürütülen pazarlıkları İstanbul'da sürdürmek için davet ettiği menacerlik şirketi Mansa'dan sevindrici haber geldi. Fenerbahçe 'ye gönderilen mesajda, "Bizim taleplerimiz ile sizin önerdiğiniz rakam arasında ufak bir fark kaldı. Biz orta yolu buluruz. Siz yeter ki Lyon ile anlaşın" denildi. Artık gözler Lyon ile Sarı-Lacivertliler arasında yürütülen pazarlıklara çevrildi.

CAVANI SÜRPRİZİ  Fenerbahçe'nin gündeminde yer aldığı iddia edilen o golcü ise Edinson Cavani... Uruguaylı golcünün Ronaldo transferinin ardından ikinci plana düştüğü ve takım aradığı iddia edildi.

UNITED'TAN AYRILMAK ÜZERE  Cristiano Ronaldo'nun sürpriz şekilde Manchester United'a transfer olmasının ardından Cavani'ye yol gözüktü. Uruguaylı golcünü İngiliz kulübünden ayrılmak üzere olduğu öğrenildi.