Televizyon

FOX’un yeni dizisi 'Aşk Mantık İntikam' başlıyor! İşte oyuncu kadrosu

FOX TV ekranlarında 11 Haziran'da ekranlara gelecek olan 'Aşk Mantık İntikam' dizisi merakla bekleniyor. İşte oyuncu kadrosu

Abone Ol

Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümü mezunu olan Burcu Özberk, 2013 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol almıştır.

İlhan Şen, 1987 yılında Bulgaristan’da dünyaya gelmiştir. İlköğretim ve Ortaokulu eğitimini İstanbul'da tamamladı. Üniversite eğitimini de Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nde tamamlamıştır. Şen, Dünyanın En İyi Modeli yarışmasında Türkiye’yi temsil etti. Bir süre modellik yaptıktan sonra oyunculuk eğitimi aldı. ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Erman Façalı karakterini canlandırmıştır.

Birgül Ulusoy 1 Ocak 1972 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünde oyunculuk eğitimi gördü. 1993 yılında televizyon dünyasına giriş yapan Ulusoy, Çiçek Taksi, Çılgın Bediş, Adını Feriha Koydum gibi dizilerde rol almıştır.

Melisa Döngel, 25 Ekim 1999 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Eğitimini Osman Yağmurdereli Sanat Akademisi'nde tamamlamıştır. Döngel, ilk oyunculuk deneyimini 2014 yılında rol aldığı Elif dizisi ile yaşamıştır.

Günay Karacaoğlu, 13 Mart 1971 tarihinde Kayseri'de doğmuştur. 1991 yılında "Müjdat Gezen Sanat Merkezi"nde tiyatro eğitimine başladı, 1995 yılında mezun oldu. Profesyonel olarak dizi, tiyatro, sinema ve reklam filmlerinde oynadı. 1994 yılında ilk dizi deneyimini Perran Kutman ile Erdal Özyağcılar'ın başrolde oynadığı Şehnaz Tango dizisi ile yaptı.

1988 yılında Erzincan’da dünyaya gelen Mehmet Korhan Fırat, Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuvarından mezun oldu. 2017-19 yılları arasında yayımlanan Bizim Hikaye dizisinde Tufan karakterini canlandırdı. Payitaht Abdulhamid dizisine Tatavlalı karakteriyle dahil olmuştur.