Spor

Galatasaray transfer haberleri | İşte Cimbom'un yeni 10 numarası

Başkanlık seçimine kısa bir süre kala Galatasaray, bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. G.Saray, kulüpleri ile sözleşmeleri sona eren Alpaslan Öztürk ve Aytaç Kara’nın transferlerini de KAP’a bildirecek. Ayrıca Galatasaray 10 numara transferi içinde harekete geçti. İşte Galatasaray transfer haberleri...

Abone Ol

İspanyol Marca Gazetesi'nde yer alan habere göre Galatasaray, Bournemouth forması giyen orta saha oyuncusu Jefferson Lerma'yla yeniden ilgilenmeye başladı. Geçtiğimiz sezon Premier Lig'e yükselme hedefiyle sezona başlayan ancak başarılı olamayan Bournemouth'ta Lerma, bir sezon daha alt ligde mücadele etmek istemediğini kulüp yönetimine iletti.

Galatasaray'da başkanlık seçimleri merakla beklenirken transferdeki belirsizlik de devam ediyor. Sarı kırmızılıların başkan adayları seçilmeleri halinde gecikmemek için transfer girişimlerine şimdiden başladı. Kulislerden gelen bilgilere göre Galatasaray'da yöneticiler en çok 10 numara pozisyonuna yoğunlaşmış durumda.

Galatasaray yeni sezonda 10 numaralı formasını eski oyuncusu Gheorghe Hagi'nin oğlu Ianis Hagi'ye vermek istiyor.

Savuma hattını güçlendirmek isteyen Galatasaray'da sürpriz bir isim gündeme geldi. Sarı-kırmızılılar, 22 yaşındaki stoper Ryan Porteous'a 1 milyon pound teklif etmeye hazırlanıyor.

İskoç basınına yansıyan haberde sarı-kırmızılılar, Hibernian forması giyen genç savunmacı Ryan Porteous'u gündemine aldı. Galatasaray'ın, 1 yıldır takip ettiği 22 yaşındaki stoper için 1 milyon poundu gözden çıkardığı ve birkaç gün içinde İskoç kulübüne resmi teklif yapacağı kaydedildi.

Görev başına gelecek başkana zaman kazandırılması hedeflenirken sarı-kırmızılı takımın gündemine giren son isim Jacob Murphy oldu. Galatasaray, geçen sezon beklentilerin altında kalan Sofiane Feghouli'yi gönderme kararı alırken menajerine de kendilerine yeni bir takım bulmaları talimatı verilmişti.