Televizyon

Heyecanla beklenen İçimizden Biri dizisi ne zaman başlayacak? İşte detaylar...

Ekranların sevilen dizisi Kuzey Yldızı İlk Aşk'ın yönetmeni Ersoy Güler'den yeni dizi müjdesi geldi. Peki, heyecanla beklenen İçimizden Biri dizisi ne zaman başlayacak? Oyuncu kadrosu belli oldu mu? İşte detaylar...

Abone Ol

Uzun süredir Karadeniz’de çekimlerini gerçekleştiren yönetmen bu kez yeni dizisi için setini Ege’ye taşıyor. Bir yaz dizisi olarak karşımıza çıkacak olan İçimizden Biri dizisinin hikayesi Ege’de geçiyor.

Dizinin önümüzdeki aylarda başlaması bekleniyor. Fakat koronavirüs salgını nedeniyle dizinin başlayacağı tam tarih henüz netleşmedi. Dizinin tam tarihinin netleşmesi halinde sayfamızda konuya daha detaylı biçimde yer vereceğiz.

Süreç Film tarafından hazırlanıp Show TV'de yayınlanacak İçimizden Biri dizisi, ilk olarak 2019 yılında duyurulmuş ancak Kuzey Yıldızı dizisinin uzaması ve koronavirüs salgını sebebiyle gün yüzüne çıkamamıştı.

Dizide rol alan isimlerden ilki açıklandı. Genç oyuncu Gizem Güneş, dizide Havva karakteri olarak karşımıza çıkacak. Gizem Güneş, Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Feride Mollaoğlu karakterini canlandırmış ve yine Ersoy Güler’le birlikte çalışmıştı.

İçimizden Biri dizisinin erkek karakteri ise İrlandalı Adam olacak. Adam’ı kimin canlandıracağı henüz belli değil. İçimizden Biri dizisinde İrlandalı Hristiyan bir ailenin oğlu olan Adam ile Müslüman ve Türk bir ailenin kızı Havva’nın sıra dışı aşkı anlatılacak.