Televizyon

Heyecanla beklenen La Casa De Papel 5. sezon ne zaman? İşte detaylar...

Netflix'in sevilen yapımlarından La Casa De Papel'in 5. sezounu merakla bekleniyor. Peki, 5. sezon ne zaman başlayacak? Resmi bir açıklama yapıldı mı? İşte detaylar...

Abone Ol

La Casa de Papel 5. sezonunun 2021 yılı içerisinde yayınlanması planlanıyordu. Ancak, devam eden Covid-19 pandemisi her şeyi olduğu gibi La Casa de Papel 5. sezon yayın tarihini de etkiledi.

Dizinin yapımcısı Alex Pina yaptığı açıklamada, dördüncü sezonun iyi gitmesi durumunda 5. sezon çekimlerine başlanacağını bildirmişti. Yeni sezon çekimlerine başlama kararı alınsa bile, koronavirüs salgını dolayısıyla yeni sezonun 2021 sonu 2022 yılının ilk aylarında izleyiciyle buluşamayacağı tahminler arasında.

Dizinin oyuncu kadrosunda Úrsula Corberó, Álvaro Morte, Itziar Ituño, Pedro Alonso, Paco Tous, Alba Flores, Miguel Herrán, Jaime Lorente, Esther Acebo, Enrique Arce, Maria Pedraza, Darko Peric ve Kiti Mánver gibi başarılı isimler bulunuyor. Dizinin 5. sezonunda ise Hovik Keuchkerian, Najwa Nimri ve Fernanda Cayo gibi isimler yer alacak.

Dizideki soyguncular kendi içlerinde şehirlerden oluşan kod adı barındırıyor. İleride meydana gelebilecek ve kötü sonuçlar doğurabilecek olayların önüne geçmek için ekipte bulunanlar dünya genelinde ünlü olan şehir isimleri ile çağrılıyor.

Tokyo, Berlin, Denver, Helsinki, Moskova, Lizbon, Stockholm, Nairobi, Rio, Palermo, Oslo gibi şehir isimlerinin bulunduğu diziye yeni katılan kişilerin arasında İstanbul kod adında birinin olup olmayacağı ise merak edilenler arasında.

Diziye İstanbul kod adında birinin katılması beklenirken, konuya dair resmi bir açıklama yapılmadı.