Güncel

Hızlı ve Öfkeli 9 Türkiye'de ne zaman çıkacak? Hızlı ve Öfkeli 9 Netflix'te yayınlanacak mı?

Bugüne kadar yayınlanan film serisiyle gişe rekorları kıran Hızlı ve Öfkeli serisinin dokuzuncu filmi merakla bekleniyor. Peki, Hızlı ve Öfkeli 9 Türkiye'de ne zaman çıkacak? Hızlı ve Öfkeli 9 Netflix'te yayınlanacak mı? İşte detaylar...

Abone Ol

Hızlı ve öfkeli serisinin sonuncusu olacak Hızlı ve Öfkeli 9’un yayın tarihi belli oldu. Koronavirüs süresince, vizyona girecek tüm sinema filmlerinin yayın tarihleri duraklatılmıştı. Bundan dolayı Hızlı ve Öfkeli 9’un yayın tarihi de tam 3 kez ertelenmişti. İlk olarak 22 Mart'ta gösterime girmesi planlanan filmin tarihi, daha sonra 28 Mayıs'a bırakılmıştı.

Universal şirketi, Hızlı ve Öfkeli serisinin devam filmi 'Hızlı ve Öfkeli 9' için üçüncü kez erteleme kararı aldı. Filmin yeni vizyon tarihi 25 Haziran 2021 olarak açıklandı.

Öte yandan ünlü Hollywood yıldızı Vin Diesel, “Dominic Toretto” da resmi instagram ve twitter hesabından yaptığı paylaşım ile kesin vizyon tarihinin 25 Haziran 2021 olduğunu belirtti. Tüm bunların yanında filmin son serisine dahil olan ve Tokyo Drift ile tanıdığımız Sung Kang; yani Han da aynı haberi paylaşarak, yayın tarihini bir kez daha doğrulamış oldu.

Hızlı ve Öfkeli 9 filminin ilk fragmanı tam 500 milyon kişi tarafından izlendi. Bu durum filmin başrol oyuncusu Vin Diesel'de büyük mutluluk oluştururken, ünlü oyuncu hayranlarına teşekkür mesajı yayınladı.

HIZLI VE ÖFKELİ 9 OYUNCULARI KİMLER? Filmin kadrosunda Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris "Ludacris" Bridges, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel, Sung Kang, Helen Mirren, Charlize Theron rol alıyor. Filmde yer alan isimlerin yanı sıra 2012'den bu yana serinin her filminde görülen Dwayne Johnson, bu filmde bulunmayacak.

Hızlı ve Öfkeli 9'un 3 saat 8 dakikalık uzunluğu ile serinin son filmi olduğunun kanıtlanmış olduğu düşünülüyor.

Öte yandan, aşı konusundaki gelişmeler ve Los Angeles Sineması'nın yakında yeniden açılacak olmasının da ertelemelerde etkili olduğu belirtildi.

Hızlı ve Öfkeli 9'da neler olacak? Dominic Toretto’nun artık tek önceliği oğlu Brian’ı korumaktır. Oğlu ve Letty ile birlikte sakin bir yaşam süren Toretto, istese de geçmişinden kurtulamaz. Bu kez geçmişi ile yüzleşmek zorunda kalan Toretto, siber suçlu Cipher ile birlikte çalışan kardeşi Jakob’a karşı savaşmak zorunda kalır. Serinin 9. filmi olan Hızlı ve Öfkeli 9'un oyuncu kadrosunda Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Lucas Black, Tyrese Gibson, Lex Elle ve John Cena gibi birçok isim yer alıyor.