Televizyon

Kahraman Babam dizisindeki Cem gerçekte kim? Kahraman Babam’daki Cem kaç yaşında?

Dram ve macerayı bir araya getiren öyküsü ile Kahraman Babam Show TV ekranlarında yerini alacak. Oyuncu kadrosundaki karakterlerin sıkça araştırılması sonuzınca haberimizi sizler için derledik. Peki, dizideki Cem karakteri gerçekte kim? Kaç yaşında? İşte detaylar...

Abone Ol

Kahraman Babam Cem karakterini canlandıran Ushan Çakır, 1984 yılında İzmir'de doğmuştur. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda tamamlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2005 yılında rol aldığı Belalı Baldız dizisi ile yaşamıştır.

Kanal D ekranlarında yayınlanan; başrolü Haluk Bilginer, Emre Kınay, Ushan Çakır ve Zeynep Çamcı ile paylaştığı Kara Yazı dizisinin kadrosunda yer almış ve Mehmet karakterini canlandırmıştır. Ushan Çakır Ufak Tefek Cinayetler adlı dizinin 2. sezonunda rol almıştı.

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olan Ushan Çakır, oyunculuğun yanı sıra seslendirme ve sahne tasarımı da yapıyor.

2017 yılının Temmuz ayında kendisi gibi oyuncu Damla Sönmez ile nişanlanan Ushan Çakır, ayrıldıklarını duyurmuştu.

Rol Aldığı Diziler ve Filmler Bir İstanbul Masalı, Belalı Baldız, Kuzey Rüzgârı, Gece Gündüz, Mukadderat, Kalp Ağrısı, Leyla ile Mecnun, Kayıp Şehir (seslendirme), 20 Dakika, Kurt Seyit ve Şura, Kara Ekmek, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Kara Yazı, Masum Değiliz ve son olarak da Ufak Tefek Cinayetler dizileriyle ekranlara geldi. Rol aldığı filmler ise, Evlat, Başka Semtin Çocukları, Kurban, Aziz İstanbul, Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikâyesi, Dedemin İnsanları, Uzun Hikâye, Sev Beni, Cingöz Recai.