Güncel

Kahraman Babam Yavuz karakteri kimdir? Kahraman Babam Yavuz gerçekte kim?

Show TV ekranlarında yerini almaya hazırlanan Kahraman Babam dizisi vatandaşlar tarafından merak edilmeye başlandı. Dram ve macerayı bir araya getiren öyküsü ile Kahraman Babam'ın oyuncu kadrosu dizi severler tarafından merak edilmeye başlanınca detayları sizler için haberimizde derledik. Peki, dizideki Yavuz karakteri gerçekte kim? Kaç yaşında? İşte detaylar...

Abone Ol

Sinema ve dizi film oyuncusu olan Fatih Al, 12 Eylül 1976, Ankara doğumludur. Lise eğitiminden sonra Ankara Üniversitesi'nde tiyatro üzerine eğitim alan oyuncu, kamera karşısına ilk kez Sihirli Annem isimli dizide canlandırdığı Ali karakteri ile geçmiştir. Fatih Al, daha sonra pek çok dizi ve filmde yer aldı.

2011'de Barış Bıçakçı'nın Bizim Büyük Çaresizliğimiz isimli romanından aynı adla uyarlanan filmde Çetin karakterini canlandırdı. Filmin başrollerinde ise Güneş Saygın, İlker Aksum ve Fatih Al yer aldı.

Başarılı oyuncu daha sonra ise Muhteşem Yüzyıl isimli dizide Matrakçı Nasuh karakterini canlandırdı. Dizi, Kanuni Sultan Süleyman döneminde yaşanılanları ve haremde dönen etrikaları anlatıyor. Dizinin başrollerinde Halit Ergenç, Selma Ergeç, Meryem Uzerli, Nebahat Çehre, Vahide Perçin, Okan Yalabık, Pelin Karahan, Burak Özçivit, Ozan Güven gibi pek çok oyuncu yer aldı.

Ardından Daire isimli filmde Feramus karakterini canlandırdı. Filmin başrollerinde ise Fatih Al, Nazan Kesal, Kanbolat Görkem Aslan, Selen Uçer ve Erol Babaoğlu yer aldı. Fatih Al, filmde sergilediği performansı ile Ankara Film Festivali'nde En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nün sahibi oldu.

2015'te ise senaristliğini Onur Ünlü'nün, yönetmenliğini Türkan Şoray'ın yaptığı Uzaklarda Arama isimli filmde yer aldı. Filmin başrollerinde Sevda Erginci, Yağmur Ünal, Tanem Sivar, Fırat Tanış, Suna Selen gibi pek çok oyuncu yer aldı. 2017 yılında ise birden fazla projede yer aldı. İlk olarak Kanatsız Kuşlar'da oynayan Fatih Al, sonrasında ise sırasıyla Kırlangıç Fırtınası, Smuggling Hendrix ve Sofra Sırları'nda oynadı.