Güncel

Kargolar arefe günü (19 Temmuz) açık mı? Bugün MNG, Aras, Sürat, Yurtiçi Kargo kapalı mı?

Bayramın öncüsü olan arefe günü yani bugün Arefe günü kargolar çalışıyor mu sorusu, 19 Temmuz'da, bugün gönderi yapmak ya da almak isteyen pek çok vatandaşın araştırdığı konu olmaya devam ediyor. Peki, Kargolar arefe günü (19 Temmuz) açık mı? Bugün MNG, Aras, Sürat, Yurtiçi Kargo kapalı mı? İşte tüm detaylar haberimizde…

Abone Ol

<h2>BUGÜN MNG, ARAS, SÜRAT, YURTİÇİ KARGO KAPALI MI?</h2> Kurban Bayramı resmi tatil olduğu için pek çok işletme çalışmaya ara veriyor. Geçen yıl bayramda kargolar hizmetlerine ara vermişti. Arefe günü ise yarım gün çalışmıştı. İşte, o detaylar;

<h3>ARAS KARGO AREFE GÜNÜ AÇIK MI?</h3> Aras Kargo, yayımladığı duyuruya göre arefe günü 13.00'a kadar çalışacak. Kurban Bayramı'nda ise çalışmaya ara verecek.

<h3>SÜRAT KARGO AREFE GÜNÜ AÇIK MI?</h3> Sürat Kargo, yayımladığı duyuruda arefe günü normal mesainin devam edeceği, bayram günlerinde ise kapalı olunacağı bilgisini aktardı.

<h3>YURTİÇİ KARGO AREFE GÜNÜ AÇIK MI?</h3> "19 Temmuz Arife günü tüm şubelerimiz hizmet vermeye devam edecek olup, 20 -23 Temmuz tarihleri arasında tüm birimlerimiz Kurban bayramı sebebi ile kapalı olacaktır. 24 Temmuz Cumartesi günü tüm birimlerimiz hizmet vermeye devam edecektir."

<h3>MNG KARGO AREFE GÜNÜ AÇIK MI?</h3> MNG Kargo bayramda çalışma durumu için henüz açıklama yapmadı. Genellikle MNG Kargo resmi tatillerde ve Kurban Bayramı'nda hizmet vermemektedir. Arife günü ise tam gün hizmet vermektedir.

<h3>PTT KARGO AREFE GÜNÜ AÇIK MI?</h3> PTT Kargo, Arife günü yarım gün yani saat 09:00 ile 12:30 arası hizmet verecek. Bu vakte kadar yetişmeyen kargolar bayramdan sonra teslim edilecek. PTT şubeleri ve kuryeleri Kurban Bayramı'nda hizmet veremeyecek.