Televizyon

Kenan İmirzalıoğlu ekranlara geri dönüyor! Yeni dizisi belli oldu!

Kim Milyoner Olmak İster’i sunan Kenan İmirzalıoğlu’nun dizi projesiyle ekranlara döneceği öne sürüldü. Sosyal medyada gündem olan dizi ile ilgili detayları haberimizde derledik. İşte detaylar…

Abone Ol

Kurtlar Vadisi Kaos’un olup olmayacağı merak konusuyken Eylül ve Ekim aylarında yeni diziler iple çekiliyor. Bu hafta içinde bütün haber sitelerinde TRT’nin yeni bir dizi çıkaracağı haberleri yayıldı.

Uyanış Büyük Selçuklu, Teşkilat, Masumlar Apartmanı gibi dizilerle reytinglerde adından söz ettiren TRT yeni sezonda Barbaroslar, Uyanış Alparslan, Mevlana gibi dizilerle reytinglerde üst sıralarda olmayı hedefliyor.

Öte yandan bu diziler haricinde TRT’nin 'Mahsusa Trablus' isimli bir diziyi daha ekranlara getireceği öğrenildi. 'Mahsusa Trablus' isimli dizi için Kenan İmirzalıoğlu iddiaları bomba etkisi yaptı hatta diziyle anlaştığı ortaya atıldı.

Blu TV’de yayınlanan Alef dizisinde de oynamayacağı söylenen İmirzalıoğlu’nun TRT dizisi 'Mahsusa Trablus'da rol alması halinde bölüm başı 350 bin TL ücret alacağı söyleniyor.

2017 yılında 'Cingöz Recai: Bir Efsanenin Dönüşü' filminde, 2018'de 'Mehmet: Bir Cihan Fatihi' dizisinde oynayan Kenan İmirzalıoğlu, 'Kuşcubaşı Eşref'i oynayacak.

Kenan İmirzalıoğlu'nun Mahsusa Trablus" projesinde rol alacağına yönelik iddialar yalanlandı. Ancak a23 Medya’nın patronları Raif İnan ve Uğur Veli’nin dizinin cast aşamasına henüz geçmedikleri ve hiçbir oyuncu görüşmesi yapmadıkları öğrenildi.

Sosyal medyada Kenan İmirzalıoğlu’nun farklı dizilerle anılması viral oldu.

<h2>MAHSUSA TRABLUS DİZİSİ KONUSU NEDİR?</h2> "Mahsusa Trablus" projesi, gerçek bir ajan hikayesini konu edinecek. Ana karakterleri Mustafa Kemal Atatürk, Enver Paşa ve Zenci Musa olacak olan dizi, yeni sezonun en iddialı yapımları arasında yer almaya hazırlanıyor.