Televizyon

Kim uzay yolculuğu ister? İşte size uzay yolculuğu yaptıracak filmler…

Uzay yolculuğunu kim istemez ki? İzlediğinizde kendinizi adeta filmin içinde hissettirecek 5 uzay filmi…

Abone Ol

Uzay yolcuları (Passengers) Uzay Yolcuları, Morten Tyldum tarafından yönetilen ve senaryosu Jon Spaihts tarafından yazılan 2016 yılı ABD yapımı bilimkurgu-macera filmi. 120 yıl sürmesi beklenen bir yolculukta, geminin astroid tarafından vurularak hasar almasının ardından 90 yıl erken uyanan bir yolcunun macerasını konu alan bu yapımın başrollerinde Jennifer Lawrence ve Chris Pratt oynuyor. Merak uyandıran ve keyif veren bir 116 dakika bekliyor.

Yıldızlararası (İnterstellar) Yönetmen Christopher Nolan’dan yine harika bir iş. Beşinci boyut ve kara delik gibi uzay kavramlarına ilişkin önemli konuları ele alan Yıldızlararası filminde geleceği kurtarmayı hedefleyen Cooper, sizleri heyecanlı bir maceranın içerisine çekiyor.

Yerçekimi(Gravity) Yönetmenliğini Alfonso Cuarón'un yaptığı filmde, uzaydaki görevleri esnasında, uzay gemilerinin hasar görmesi sonucu iki astronotun hayatta kama mücadelesini izleyeceğiz.

Marslı (The Martian) Mark Watney, başarılı bir botanikçidir. Aynı zamanda Ares III isimli bir geminin mürettebatında yer alan Watney, bir toz fırtınası sonrasında Mars'a düşer. Hayatta kalan tek mürettebat Watney marsta yaşamanın bir yolunu bulmak zorundadır.

Hayat (Life) Uluslararası Uzay İstasyonu'nun 6 üyesi, Marstan getirilen bir örneğin canlı olduğunu ve değiştiğini keşfederler. Ancak bu örnek, tahmin ettiklerinden daha güçlü ve üstün bir zekaya sahiptir.