Televizyon

Kuruluş Osman'a bomba transfer!

Çarşamba akşamlarının vazgeçilmez dizisi Kuruluş Osman'ın kadrosuna yeni oyuncular katılmaya devam ediyor. Başrollerini Burak Özçivit, Özge Törer ve Tamer Yiğit gibi isimlerin paylaştığı dizi, en son 24 Mart Çarşamba akşamı 51. bölümü ile yayınlanmıştı. Yeni isimleri ekrana taşıyan dizinin yeni bölümündeki sürpriz kim?

Abone Ol

1. Diriliş Ertuğrul'da Abdurrahman Alp karakteriyle bilinen yeni sezonda Kuruluş Osman'da da Abdurrahman Gazi karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Celal Al son bölümle birlikte diziden ayrılmıştı.

2. Kuruluş Osman'ın yapımcısı Mehmet Bozdağ da sosyal medya hesabından Celal Al'a veda paylaşımı yaptı. Bozdağ paylaşımında "Bir destanı anlatmak için çıktığımız bu yolda ilk günden bugüne; canla, başla, aşkla çalışan kıymetli oyuncumuz Celal Al'a emekleri için çok teşekkür ederim" notunu yazmıştı.

3. Emre Koç, Kuruluş Osman dizisinin kadrosuna dahil oldu. İlk olarak Kanal D yapımı Arka Sokaklar’da rol alan Emre Koç, Adını Feriha Koydum dizisiyle tanınmaya başladı. Sinema filmlerinde de rol alan oyuncu Bizim Hikaye, Avlu, Çocuk ve Afili Aşk gibi yapımlarda boy gösterdi.

4. Birsen Altuntaş’ın haberine göre, genç oyuncu önümüzdeki bölümlerde Kuruluş Osman dizisinde rol almaya başlayacak. 

5. Emre Koç’un dizide neler yapacağı ve nasıl bir karaktere hayat vereceği de merakla bekleniyor.