Televizyon

Kuruluş Osman’a yıldız yağdı! 16 yeni oyuncu katıldı

Atv ekranlarının fenomen dizisi Kuruluş Osman yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken bir yandan da oyuncu kadrosunu güncelliyor. Sadece Türkiye'de değil bütün dünyada ilgiyle izlenen diziye 16 yeni oyuncu dahil oldu. İşte o isimler...

Abone Ol

Serhat Kılıç Mustafa Serhat Kılıç, 08 Temmuz 1975 tarihinde Ankara'da doğmuştur. AslenMalatya'lıdır. Çocukluğu Ankara'da geçmiştir. 1994 yılında kazandığıBilkent ÜniversitesiMüzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümünü 1998 yılında bitirdi. 2005 yılında Hacettepe Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümün de Reji üzerine master yaptı. Bu arada Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nde öğretim görevlisi olarak ders vermeye başladı. 1992 yılından 2001 yılına kadar farklı tarihlerde radyo programcılığı yaptı. (Radio Night&Day Ankara - 1992 - 1994, Baykuş&Karga Green Radio - 1994 – 1997, Geceden Sabaha Ankara TRT Fm - 2000 - 2001,)

Yıldıray Şahinler Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, çevirmen, yönetmen, seslendirme sanatçısı. 7 Şubat 1968, İstanbul doğumlu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunu. Uzun süre İstanbul Şehir Tiyatroları'nda görev yaptı. Pek çok oyunda rol aldı. Tiyatro dışında kamera karşısına da geçerek sinema ve dizi filmlerde oynadı. 2007 yılı başında İstanbul Halk Tiyatrosu adlı tiyatro grubun kurucuları arasında yer almıştır. 2014 sonbaharında Kanal D'de başlayan Hayat Yolunda dizisinde Tayfun Kuzu karakterini canlandırmıştır. Şimdiye dek birçok tiyatro oyunu ile birçok film ve dizide rol alan ve seslendirmeler yapan Yıldıray Şahinler, özellikle İçerde dizisinde hayat verdiği Alyanak karakteri ile tanınmış ve çok sevilmiştir. Son oynadığı dizilerden 2017 yılında Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Mehmet karakterini canlandırdı. 2019 yılında Yedinci Koğuştaki Mucize adlı sinema filminde ve Ferhat ile Şirin dizisinde rol aldı. Yeni projelerde yer almaya devam etmektedir.

Rüzgar Aksoy Kimdir? Rüzgar Aksoy, 5 Ocak 1981 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimini Haliç Üniversitesi Konservatuvar Bölümü'nde tamamlamıştır. 2010 yılında yayınlanan Adanalı dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Rüzgar Aksoy, Kara Sevda, Türkan, Karakol, Annem Uyurken, Ah Neriman ve Yunus Emre Aşkın Yolculuğu dizilerinde rol almıştır. Pekçok seslendirme de yapan Rüzgar Aksoy, Kara Sevda'da Tarık karakterini, Bir Zamanlar Çukurova'da Ercüment, son olarak yer aldığı Ramo dizisinde ise Halef karakterini canlandırdı.

Şeyma Korkmaz Korkmaz, 20 Aralık 1988'de Eskişehir'de, Sabriye ve Kadri Korkmaz çiftinin üçüncü çocuğu olarak dünyaya geldi. Tuba ve Tolga adında ablası ve abisi olan genç oyuncu, ilköğretim eğitimini Eskişehir'de bitirdi. 2000 yılında Çanakkale'ye yerleşti ve üniversite dahil geri kalan 11 yıllık eğitim hayatını Çanakkale'de tamamladı. Liseyi Çanakkale Güzel Sanatlar Lisesinde Resim Bölümünde okudu. Üniversiteyi Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Resim-İş Öğretmenliğini bitirdi. Okul yıllarında Volkan Sezai SUDA ile birlikte çalıştı, fotomodellik yaptı.

Serdar Kayaokay

Melis Gürhan

Gizem Kala

Can Bartu Arslan

Serhat Parıl

Oğuzhan Karbi

Diğer isimler Serdar Akülker, Rıdvan Uludaşdemir, Burak Alp Yenilmez, Recep Çavdar, Yiğit Esen ve Ali Karaağaç