Televizyon

La casa de papel 5.sezon ne zaman? Yayın tarihi açıklandı mı?

La casa de papel 5. sezonun ne zaman yayınlanacağı Netflix tarafından duyuruldu...

Abone Ol

Úrsula Corberó - 11 Ağustos 1989 yılında İspanya’nın Barselona şehrinde doğan Úrsula, 13 yaşında oyunculuk kariyerine başladı. Asıl adı ise Ularsula Corberó ’dur. Sıkı bir Barcelona taraftarıdır.

Álvaro Morte - 23 Şubat 1975’te İspanya’nın Cadiz kentinde doğdu. İletişim Mühendisliği okuduğu yıllarda tiyatro ile tanışan Morte, kısa sürede oyunculuğunu hayatının merkezine aldı. Eşi Blanca Clemente ile ‘300 Pistolas adında tiyatroyu kuran Alvaro Morte, sanatsal yaratıclığı ve klasik tiyatroyu hiçbir yere bağlı kalmadan icra etmeyi hedefledi.

Itziar Ituno - 18 Haziran 1974 yılında Basauri / İspanya’da dünyaya geldi. Tiyatro aşığı olan Itziar, eğitim için Basauri Tiyatro Pkulu’nda eğitim aldı. Ardından Bask Üniversitesi’nde Kentsel-Endüstriyel ve Politik Sosyaloji Bölümü’nden mezun oldu.

Pedro Alonso - 21 Haziran 1971 yılında İspanya’nın Galiçya adlı bölgesinde Vigo şehrinde doğdu. Çocuk yaşlarından beri oyuncu olmak istediği için İspanya’ nın en prestijli okullarından biri olan Kraliyet Dramatik Sanatlar Lisesi’ nde okudu. Pedro Alonso, Teatro de la Danza’ da eğitimine devam ederek akademik hayatını tamamladı. Ardından burada dersler vermeye başladı.

Miguel Herrán - 25 Nisan 1996'da Malaga, Andalucía, İspanya'da doğdu. "A cambio de nada" (2015), La Casa De Papel (2017) ve "El guardián invisible" (2017) adlı yapımlarda göstermiş olduğu performanslarıyla tanındı.

25 Mart 1977'de doğan Darko Peric, Sırp bir aktör. İspanyol dizisi Para Soygunu'nda (yerel isim "La Casa de Papel") "Helsinki" rolünü oynadığı için dünyaca ün kazandı.

Alba Flores - 1986 yılında Madrid İspanya'da doğmuş baba tarafından Roman kökenlidir. 13 yaşında oyunculuk eğitimi almaya başlayan ve 2005 yılından beri profesyonel olarak oyunculuk yapan Alba Flores pek çok televizyon ve tiyatro yapımlarında yer aldı.

1986 Murcia doğumlu Jaime Lorente, La Escuela Superior’da oyunculuk eğitimi aldı. İlk oyunculuk deneyimini 2002 yılında Pecado Original dizisi ile yaşamış, El Comisario,, Hay Que Vivir, Amar En Tiempos Revueltos, Adolfo Suarez, Campo De Batalla, Hospital Central, Los Misterios de Laura, Victor Ros, Something More Banal, Yolcu ve Mükemmel Bir Gün dizilerinde rol almıştır.

Enrique Arce - 1972'de İspanya'nın Valensiya şehrinde doğdu ve İspanya'da çok ünlü bir televizyon kişiliğidir. Çocukluğundan itibaren amacı bir oyuncu olmak değildi, ama oyunculukta ana kariyere devam etmeyi seçti. Böylece memleketini erken yaşta terk etti ve New York'a geçti.

1983 Madrid doğumlu güzel oyuncu Esther Acebo, eğitimini Castilla La Mancha Üniversitesi Fiziksel Etkinlikler ve Spor Anabilim dalından mezun olmuştur. Daha sonra oyunculuk üzerine de eğitimini tamamlamıştır.