Televizyon

Lucifer yeni sezon gelecek mi, ne zaman gelecek?

Lucifer dizisinin yeni sezonu bekleniyor. 5 yıldır ekranlarda olan dizi yeni sezonda izleyicilerle buluşacak mı?

Abone Ol

Tom Ellis - Tom Ellis 17 Kasım 1978’de Cardiff, Galler, Britanya’da dünyaya geldi. Tam adı Thomas John Ellis’tir. Anne ve babası muhafazakar bir Hristiyan olan Ellis’in kardeşi ise bir rahibedir.

Lauren German - 29 Kasım 1978 ‘de Huntington Beach, Kaliforniya’da Amerika Birleşik Devletlerinde dünyaya geldi. Eğitimini, Los Alamitos Lisesi ve Sanat Orange County Lisesini okudu ve ardından Güney Kaliforniya Üniversitesinde antropoloji bölümü okudu ve buradan mezun olarak eğitim hayatını bitirdi.

Lesley-Ann Brandt - Lesley-Ann Brandt, (2 Aralık 1981) Güney Afrika doğumlu oyuncu. 22 Ocak 2010'da Starz'da gösterime giren ABD yapımı televizyon dizisi Spartacus: Blood and Sand ve Spartacus: Gods of the Arena adlı dizilerinde Naevia karakteri ile ünlenmiştir. 2016 ocak ayından itibaren FOX'ta yayınlanan Lucifer adlı dizide Maze (Mazikeen) karakterini canlandırmaktadır.

Kevin Alejandro - 7 Nisan 1976’da Teksas, San Antonio şehrinde doğdu. 2004 yılında Leslie de Jesus Alejandro ile evlendi ve Kaden Michael Alejandro adında bir çocukları var. True Blood, Arrow, Southland gibi filmlerde rol almıştır.

D.B. Woodside - 25 Temmuz 1969 Jamaika, Queens, New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. Lucifer (2016), 24 (2001) ve Romeo Ölmeli (2000) dizilerinde rol almıştır.

Rachael Harris - Hayatının çoğunu geçirdiği Ohio, Worthington'da doğdu. 1986 yılında Worthington Lisesi'nden mezun oldu. Daha sonra Ohio, Westerville'de bulunan bir liberal sanatlar koleji olan Otterbein College'a gitti. 1989 yılında Güzel Sanatlar Fakültesi'nden mezun oldu. Harris, doğaçlama ve skeç bir komedi olan Groundlings'e katıldı.

Aimee Garcia - Chicago, Illinois'da doğmuştur. Fenwick Lisesine gittiği Oak Park, Illinois'te büyümüştür. Okuldayken Piven Tiyatro Atölyesinde oyunculuk dersleri almıştır. İktisat, gazetecilik ve Fransızca alanlarında üç alanda eğitim gördüğü Northwestern Üniversitesinde yerel oyunlarda ve müzikallerde yer almıştır.