Televizyon

Maraşlı dizisine yeni katılan oyuncular kimler? İşte 5 yıldız isim...

İnsanları ekranların başına kilitleyen başarılı yapım Maraşlı, kapısını yeni oyuncular için açtı. Kadrosuna kattığı oyuncularla büyük beğeni toplayan Maraşlı dizisine yeni katılan oyuncular kimler? İşte 5 yıldız isim...

Abone Ol

1- Hakan Boyav 10 Ocak 1964 tarihinde İzmir‘in Ödemiş ilçesinde doğan oyuncu, İzmir, Bornova’daki Suphi Koyuncuoğlu Lisesi’nden 1974 yılında mezun oldu. 1987 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’ni bitirdi.

1988 yılında Diyarbakır Devlet Tiyatrosu’na ataması yapılarak kadrolu tiyatrocu olarak göreve başladı. 1993 yılına kadar Diyarbakır Devlet Tiyatrosu’nda çalıştı. 1993 yılında Antalya Devlet Tiyatrosu’na tayin oldu ve 2003 yılına kadar orada görev yaptı. 2003 yılında Ankara Devlet Tiyatrosuna tayin oldu. Halen Ankara Devlet Tiyatrosu’nun kadrolu sanatçısıdır.

2002 yılından bu yana çeşitli sinema ve televizyon dizi filmlerinde oynamaktadır. Hakan Boyav, ayrıca profesyonel olarak karikatür sanatı ile de ilgilenmektedir. Bu alanda iki kişisel sergisi vardır. Bir albümü, ulusal ve uluslararası birçok ödülü ve adaylıkları bulunmaktadır. Bugüne kadar birçok oyun yönetmiş ve oyunlarda rol almıştır. Sinema kariyerini de 2004 yılında başlayan oyuncunun ilk dizi deneyimini ise 2002 yılında Asmalı Konak dizisi ile yapmıştır. Hakan Boyav sonrasında Hırsız Polis, Gece Gündüz, Hanımın Çiftliği ve Kurtlar Vadisi Pusu adlı dizilerde rol almıştır. Payitaht Abdülhamit dizisinde de başarılı oyunculuğunu sürdürmüştür.

2- Serhat Parıl Serhat Parıl, 27 Temmuz 1983 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Türk dizi ve tiyatro oyuncusu olan genç isim, 2004 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Bölümü'nü bitirdi. Okulun ardından bir süre öğretmenlik yaptı. 2005 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nü kazandı.

Oyuncu birçok oyunlara katıldı. Bunların dışında seslendirme çalışmaları yaptı. Pandomim sanatıyla ilgilenmektedir. Çeşitli anaokullarında, etüt, eğitim ve kurs merkezlerinde drama eğitmenliği yaptı. Çeşitli tiyatrolarda çocuklarla drama – tiyatro ve pandomim çalışmaları yaptı, gösteriler sundu.

2011 yılında Babam İçin isimli televizyon dizisinde oynadı. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Bay Yanlış ve Yasak Elma da, içerisinde bulunduğu yapımlar arasında. Serhat Parıl, 1.89 boyunda ve 85 kilodur.

3- Burcu Karakaya 8 Haziran 1989 tarihinde Malatya’da dünyaya gelen Burcu Karakaya, lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümü’nden mezun olmuştur. 2017 senesinde Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Elif adlı dizide Birce rolünde oynamaya başlamıştır.

Daha sonra da Yasak Elma adlı dizide Leyla’nın ev arkadaşı Sibel rolünde oynamıştır. Bu zamana kadar Maskeli Balo, Kirli Beyaz, Yıllar Sonra, Hayatımın Aşkı, Aşkın Bedeli, Aşk Zamanı, İzmir Çetesi, Haziran Gecesi, Elveda Derken, İpsiz Recep, Elif, Milat ve Tozlu Yollar adlı dizilerde oynamıştır.

Bugünlerde Maraşlı dizisinde oynamaya hazırlanan başarılı oyuncu Burcu Karakaya 1.68 cm boyundadır ve 54 kilodur.

4- Güneş Hayat Sinema ve dizi film oyuncusu olan Güneş Hayat, 1 Haziran 1964 yılında Ankara'da doğdu. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunudur. Oyunculuğa 2007 yılında Kurtlar Vadisi Terör filminde rol alarak başladı.

Başarılı oyuncu Güneş Hayat, 2009’dan itibaren Masumlar, Çalıkuşu, Son Destan, Adı Efsane gibi dizlerde rol aldı.

2019’dan itibaren Hercai dizisinde Esma Demiralp karakterini canlandırdı. 2020’de Muhteşem Üçlü filminde oynadı. Başarılı oyuncu, bugünlerde Maraşlı dizisi için hazırlanıyor.

5- Engin Yüksel Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısı olan Engin Yüksel, 20 Mart 1969, Sakarya doğumludur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Oyunculuk Bölümünden mezun olmuştur.

Adana Şehir Tiyatrosunda oyunculuk yapan başarılı oyuncu Engin Yüksel, yardımcı rollerde hem iyi hem kötü karakterleri canlandırmıştır.

Kaygısızlar dizisindeki rolü ile geniş kitleler tarafından tanınan Engin Yüksel, şimdiye kadar 80 civarında film ve dizide rol almış, ayrıca seslendirmeler yapmıştır.