Televizyon

Müge Anlı 11 Haziran Cuma ATV canlı yayın izle! Müge Anlı kesintisiz YouTube full HD izle!

Hafta içi her gün ATV ekranlarında yerini alan Müge Anlı, yeni bölümüyle bugün haftanın son gününden sevenleriyle buluşacak. Kayıp ve cinayet vakalarının peşine düşen Müge Anlı ve ekibi yeni konuk ve olaylarla Türkiye’nin gündemini değiştirmeye devam ediyor. ATV canlı yayınını kesintisiz bir şekilde izlemek isteyen vatandaşlar için Müge Anlı 11 Haziran Cuma ATV canlı yayın izle seçeneklerini haberimizde derledik. İyi seyirler…

Abone Ol

GEÇEN BÖLÜMLERDE NELER OLDU? Müge Anlı, 27 yaşındaki Abdülkadir Dursun 6 Haziran’da Sultanbeyli’den kaybolduğu bilgisini verdi. Polislik sınavları için Giresun’dan kalkıp İstanbul’a ablasının yanına gittiğini ve 6 Haziran’da kredi borcu için 10.000 TL tanıdıklardan topladığını, sonra da kuzenine “Ben evden çıkıyorum, ormana doğru gidiyorum” dediğini söyledi.

Abdülkadir Bey’in ablası Gülşah Kırbıyık, kardeşini bir diğer ablasından Almanya’daki babasının diğer karısından olan kızının numarasını aldığını dile getirip kardeşinin Aydos ormanına gitmiş olabileceğini vurguladı.