Televizyon

Müge Anlı 14 Nisan Çarşamba yeni bölüm canlı izle! Müge Anlı ATV canlı YouTube full HD izle!

ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı yeni bölümüyle sevenlerini karşısına geçmeye hazırlanıyor. Gündüz kuşağının fenomen programı Müge Anlı haftanın her gün olduğu gibi Bugünde izleyiciler tarafından dikkatle takip ediliyor. Birçok cinayetin çözülmesini yardımcı olan programda son günlerde Manisa’daki Yaşlı kadına yapılan işkence gündeme damga vurmuş durumda. Müge Anlı 14 Nisan Çarşamba yeni bölüm canlı izle seçenekleri ve detaylar haberimizde sizleri bekliyor…

Abone Ol

ATV’nin sevilen programı Müge Anlı hafta içi her gün saat 10.00-13.00 arasında izleyici ile buluşuyor. Programı kaçıran ya da izleyemeyen izleyicilere ise arama motorunda Müge Anlı 14 Nisan canlı izle seçeneklerini araştırıyor.

Müge Anlı 14 Nisan Fadime Arslan olayı son durumda izleyiciler tarafından merak edilen konular arasında yer alıyor. Manisa’da 88 yaşında hayatını kaybeden yaşlı kadının ölümünün ardından ortaya çıkan şiddet görüntüleri kan dondurmuştu. Gelininin şiddetine maruz kalan yaşlı kadının ölüm nedeni çıkacak olan adli tıp raporu sonrasında belli olacak. Ancak Müge Anlı ve ekibi bu şiddet görüntülerinin de bir cezası olmasını istiyor ve bu konuda soruşturma savcısına çağrıda bulunuyor.