Güncel

 Müge Anlı 15 Eylül Çarşamba yeni bölüm izle! Müge Anlı ATV canlı yayını kesintisiz YouTube izle!

Türkiye’nin en çok izlenen gündüz kuşağı programı Müge Anlı yeni bölümüyle bugün ATV ekranlarında yerini almaya hazırlanıyor. Kayıp ve cinayet olaylarının peşine düşen Müge Anlı ve ekibinin bugünkü yeni bölümde hangi konuları ele alıp işleyeceği vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Canlı yayını takip etmek isteyen vatandaşlar için Müge Anlı 15 Eylül Çarşamba yeni bölüm izle! Müge Anlı ATV canlı yayını kesintisiz YouTube izle! Seçenekleri haberimizde…

Abone Ol

ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER OLDU? Şen kardeşlerin ölümüne dair aile bireyleri ve bakıcı Emine konuşmaya devam etti. İzmir'de öldürülen Şenay ve Hasan Hüseyin Özkan'ın cinayete kurban gitmesi sonrasında 3 yıl geçti ancak ne suç aleti ne de suçlular tespit edilebildi. Market çalışanı olarak gördükleri kişiyi suçlayan Begüm Özkan, sol elli olduğuna kanaat getirdiklerini söyledi. Mehmet Kubilay Özel ise sol elini kullanmadığını ifade etti.

Müge Anlı da tepki gösterdi. "Ailemden biri öldürülmüş gibi hissettim" diyen genç adamın bu cinayetteki durumu merak konusu oldu. Programın son bölümünde Müge Anlı ATV canlı yayını kesintisiz YouTube izle! Hepsi ve daha fazlası saat 10:00'da Müge Anlı ile Tatlı Sert'te.