Televizyon

Müge Anlı 16 Haziran Çarşamba canlı izle! Müge Anlı kesintisiz YouTube full HD izle!

ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı yeni bölümüyle bugün izleyicisiyle buluşuyor. Hafta için her gün saat 10:00’da ATV ekranlarında olan Müge Anlı kayıp ve cinayet vakalarının peşine düşerek Türkiye’nin gündemini belirlemeye devam ediyor. Bugünkü programı canlı ve kesintisiz bir şekilde izlemek isteyenler için Müge Anlı 16 Haziran Çarşamba canlı izle! Seçeneklerini haberimizde derledik. İyi seyirler…

Abone Ol

DÜNKÜ BÖLÜMDE NELER OLDU? İzleyenleriyle en son 15 Haziran 2021 tarihide buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, kayıp olarak aranan Cesur’u buldu. Eşi Cesur’un bulunduğunu Müge Anlı’dan öğrenen Sevda, gözyaşlarına boğuldu. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 14 Haziran 2021 tarihli yayının ardından Cesur’un ablasını aradığı ve eşinden ayrılmak için evi terk ettiğini söylediğini seyircilere Müge Anlı açıkladı.

Öte yandan Cesur ile Sevda arasındaki tartışmaya neden olan Sevilay, stüdyoda hakkındaki iddialara cevap vermek için hazırdı. Cesur ile gece konuşmalarını Sevda’nın gördüğünü söyleyen Sevilay, konuşmalar sebebi ile Sevda’dan özür dilemesine rağmen, Sevda’nın kendisinin peşini hiç bırakmadığını iddia etti. Canlı yayına bağlanan Cesur ise, eşinin kaybolmadığını bildiğini söyledi.