Televizyon

Müge Anlı 16 Nisan Cuma ATV canlı yayın izle! Müge Anlı ile Tatlı Sert YouTube HD izle!

Hafta içi her gün ATV ekranlarına gelen gündüz kuşağı programı Müge Anlı yeni bölümüyle bugün sevenlerinin karşısına geçmeye hazırlanıyor. Türkiye’de en çok izlenen program arasında gösterilen Müge Anlı kayıp ve cinayet vakalarının peşine düşmeye devam ediyor. Programı canlı izlemek isteyen vatandaşlar için Müge Anlı 16 Nisan Cuma ATV canlı yayın izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Abone Ol

DÜNKÜ BÖLÜMDE NELER OLDU? Ankara'da 5 gündür kayıp olarak aranıyordu. 13 yaşındaki kız bulundu. Müge Anlı, Ebru’nun yanında iki erkek bir kadın olduğunu, polisin eve baskın yapıp Ebru’yu aldığını söyledi ve Ebru’nun yola çıkıp, eve dönmek için birisine adres sorduğunu, o kişinin de gel sana yardım edeyim demesi üzerine peşinden gittiğini belirtti.

Müge Anlı 13 yaşındaki Yaren Akın ve arkadaşı 15 yaşındaki Yusuf Yılmaz’ın İstanbul Şişli’de kaybolduğu bilgisini verdi. Sosyal medyadan tanıştı, evlenmeye karar verdi. Sevgilisi ‘’evli’’ çıktı… Arzu Salman, sosyal medyadan tanıştığı sevgilisine 623 Bin Lira kaptırdı. Arzu Hanım canlı yayında… İstanbul Bayrampaşa'da bir arkadaşıyla yaşıyordu, ailesine göre yangın kundaklama sonucu çıktı. 37 yaşındaki Salih Demirel'in şüpheli ölümü. Öldürülüp yangın süsü mü verildi?