Televizyon

Müge Anlı 19 Mayıs Çarşamba yeni bölüm ATV canlı izle! Müge Anlı programını kesintisiz full HD izle!

ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı yeni bölümüyle bugün TV kanalında yerini alacak. Türkiye’nin gündemini belirleyen konuk ve olayları programında işleyen Müge Anlı bugünkü yeni bölümünde neleri konuşacağı ise merak konusu oldu. Canlı yayını naklen takip etmek isteyen vatandaşlar için Müge Anlı 19 Mayıs Çarşamba yeni bölüm ATV canlı izle! Müge Anlı programını kesintisiz full HD izle! Seçeneklerini haberimizde derledik...

Abone Ol

Dünkü bölümde neler oldu? Türkiye'nin severek takip ettiği Müge Anlı ile Tatlı Sert, sevenlerinin karşısına en son 18 Mayıs 2021 tarihinde çıktı. İhtiyacı olan kişilere akülü ve tekerli sandalye yardımı yapan Müge Anlı, yine izleyenlerinin gönüllerini fethetti. Akkuş ailesinin kızlarıyla ilgili sıcak bir gelişmenin yaşandığı programda; ailenin evlatlık verilen kızları bulundu.

Yılmaz ve Fatma’ya kızlarının bulunduğunu söyleyen Müge Anlı, çocuklarının iyi olduğunu, evlendiğini ve bir tane de çocuğu olduğunu duyurdu. Ancak, kızın evlat edinildiğini bilmediğini söyleyen Müge Anlı, stüdyoya bu nedenle getiremediğini belirtti. Ailenin kızı, 25 yıl önce, bir hastanenin bahçesinden evlatlık verilmişti.