Televizyon

Müge Anlı 20 Mayıs Perşembe ATV canlı yayın izle! Müge Anlı kesintisi full HD izle!

ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı yeni bölümüyle bugün televizyonda yerini alacak. Hafta içi her gün saat 10:00’da yayınlanan programda işlenen konular ve olaylar Türkiye’nin gündeminde geniş yankılar uyandırmaya devam ediyor. Bugünkü programın canlı yayınını takip etmek isteyen vatandaşlar için Müge Anlı 20 Mayıs Perşembe ATV canlı yayın izle! Müge Anlı kesintisi full HD izle! Seçeneklerini haberimizde derledik. İşte detaylar…

Abone Ol

GEÇTİĞİMİZ BÖLÜMLERDE NELER OLDU? Müge Anlı’da son olarak Bir çocuk annesi Seda, üç çocuk babası eşinin amcasıyla kaçtı... Kayıp amcanın eşi konuştu. Gülüş Hanım, eşinin balkondan Seda Hanım’a çay verdiğini, hatta bir gün arayıp gel çay içelim dediğini, gelmeyeceğim diye tepki verdiğini, iyice şüphelendiğini zaten sabah gittiklerini dile getirdi. Ailelerini bırakıp nereye gittiler?  40 yaşındaki Seda Aksu'ya 14 gündür ulaşılamıyor… Eşinin amcasıyla kaçan Seda bulundu. Seda ile kaçan amca Emir canlı yayında... Seda Hanım, artık gelemeyeceğini, artık kimseyi istemediğini söylerken Arzu Hanım o adamdan koca olmayacağını, yine aldatacağını dile getirdi.

Oğluna dayanamadığını ama artık ev tarafına dönmeye yüzü olmadığını belirten Seda Hanım, herkesten af diledi. Gülüş Hanım şimdi mutlu musun diye tepki gösterince Emir Bey, Gülüş Hanım’ın geçmişini düşünmesini, orada boş konuştuğunu, kimseyi kandırmamasını, programa çıkmadan önce düşüneceğini söyledi. Emir Bey, o mevzuların kapandığını, alnının ak olduğunu dile getirdi. Nevşehirde'deki kayıp iki kadınla da en son o konuştu.