Televizyon

Müge Anlı 23 Haziran Çarşamba ATV canlı izle! Müge Anlı YouTube kesintisiz full HD izle!

ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı yeni bölümüyle bugün izleyicileriyle buluşuyor. Kayıp ve cinayet vakalarının peşine düşen Müge Anlı ve ekibinin bugünkü yeni bölümde hangi konuları işleyeceği merak konusu olurken canlı yayını kesintisiz şekilde takip etmek isteyenler için Müge Anlı 23 Haziran Çarşamba ATV canlı izle! Seçeneklerini haberimizde derledik…

Abone Ol

DÜNKÜ BÖLÜMDE NELER OLDU? Müge Anlı, 3 yıl önce de Büşra Hanım ile yüz yüze geldiklerini ama Büşra Hanım'ın hep bu cinayet ile ilgili sessiz, sakin davrandığına dikkat çekip normalde gelinler ile bir sorun olduğunda annesi üzülmesin diye görümcelerin tepki verdiğini belirtti.

Müge Anlı, Büşra Hanım'ın bu konularda hiç tepki göstermediğini ama kendisine sorgu yöneltilince tepki verdiğini söyledi. Büşra Hanım o dönem psikolojisinin çok normal olmadığını, hep kendisi suçlandığı için tepki gösterdiğini, sonrasında ses çıkaramadığını zira psikolojik baskı altında olduğunu dile getirdi.

Müge Anlı, Büşra Hanım'ın "O kar maskeli kişi abim Uğur olabilirdi" demesine rağmen hala onlarla kalıyor olmasının altını çizdi ve bunu sorguladı. Osman Bey, kardeşinin neden katili arayanlar arasında olmadığını sorgularken Büşra Hanım, kendisine iftira atıldığı için olduğunu, tüm sülalenin kendisini sorguladığını dile getirdi. Büyükşen çifti ''mehir'' yüzünden mi öldürüldü? Çiftin kızları katilin kimliğini gizliyor mu? Büşra Hanım, bir sebebi olmadığını, gizlediği bir şey de olmadığını savundu.