Televizyon

Müge Anlı 24 Haziran Perşembe ATV canlı izle! Müge Anlı kesintisiz YouTube full HD izle!

Hafta içi her gün ATV ekranlarında yerini alan Müge Anlı yeni bölümüyle izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Türkiye’nin en çok izlenen gündüz kuşağı programı arasında yer alan Müge Anlı programının bugünkü canlı yayınını takip etmek isteyen vatandaşlar için Müge Anlı 24 Haziran Perşembe ATV canlı izle! Seçeneklerini haberimizde derledik...

Abone Ol

Müge Anlı, 22 Haziran 2021 Salı günkü canlı yayınında Metin ve Necla Büyükşen olayına dair düşüncelerini aktardı.

Anne ve babası ile ilgili hiç gerildiğini ya da fevri davranmadığını görmediğini söyleyen Müge Anlı, diğer akrabaların ses çıkarması ancak Büşra'nın sesini hiç çıkarmamasının ilginç olduğunu belirtti. Böyle olaylarda kız çocuklarının öne çıkması gerektiği ve konuşması gerekenin kendisi olduğunu söyledi.

Müge Anlı, dün Büşra Hanım'ın abisine yayın sonrası sarıldığını ve bir şeyler söylediğini belirtti. Büşra Hanım, abisinden özür dileyip sarılmak için izin aldığını söyledi ve abisini kırdığının farkında olduğundan söz etti. Büşra Hanım, Betül Hanım'ın kuzeni Mehmet Ali Bey'den ve Betül Hanım'ın kardeşi Yılmaz Bey'den şüphelendiğini zira ikisinin de evden çıkmadık diye ifade verdiğini ama sonradan parka çocuk gezdirmeye çıktıklarının belli olduğunu dile getirdi.

Hanımefendi, cenaze günü anne babası ile cenaze evine gittiğini, içeri girerken Betül Hanım ile Büşra Hanım'ın konuşmasına şahit olduğunu, Büşra Hanım'ın "Sildin mi, bitti mi" dediğini, Betül Hanım'ın da "Sus herkes duyacak, sessiz ol" dediğini, o sırada kendisinin kapı dinlediğinin fark edildiğini söyledi. Osman Bey, kardeşinin dün söylediği şeyleri hatırlatınca Büşra Hanım bir şey görmediğini sadece öyle düşündüğünü vurgulayıp bu röportaj veren kişinin neden öyle bir şey söylediğini bilmediğini vurguladı.

Müge Anlı'nın 24 Haziran Perşembe günkü canlı yayınında dönemin karakol komutanının ifade vereceği açıklandı. O gün yaşananları anlatmak isteyen 2 kişi olduğunu belirten Müge Anlı, birinin o dönem orada er olarak çalışan kişi olduğunu ve röportaj verdiğini belirtirken diğerinin de ifadesi alınmayan kişinin ifade vermek istediğine dair açıklamalar oldu.

Astsubay Cemil Aksoy'un, "Ben şu saatten sonra ifade vermek istiyorum, alırlarsa" ifadesinin olduğunu belirtti. Şüpheler, sorular ve iddialar devam ederken Büyükşen çiftinin katilinin kim olduğu merak ediliyor. Canlı yayında tüm detaylar aydınlatılırken sıcak bir gelişme de yaşandı. "Swap testi yaptığımızda Uğur ve eşi evin içerisine girmedi" dendi.

"Normal bir akrabalık ilişkisi değildi" ifadesi verilirken dönemin jandarma komutanından da çarpıcı iddialar geliyor.

Gözler Uğur'a çevrilirken esrarengiz cinayette son gelişmeler dikkatle takip ediliyor.